Modern Dans Oyunu Just Dance Now Android için Yayınlandı (Video) - Haberler - indir.com

Modern Dans Oyunu Just Dance Now Android için Yayınlandı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Ubisoft tarafından ilk defa Xbox platformu için yayınlanan ve dünya çapında milyonlarca oyunseverin arkadaşlarıyla çılgınlar gibi dans ederek eğlenebildikleri Just Dance Now adlı dans etme oyunu sonunda Android cihazlar içinde indirmeye sunuldu.

Notebook ya da masaüstü bilgisayarınızda kullandığınız internet tarayıcısı üzerinden www.justdancenow.com sitesine giriş yaparak oynayabileceğiniz oyunda, Android cihazınızı kumanda olarak kullanacaksınız. Seçtiğiniz şarkılara göre tarayıcı ekranında çıkan dansçıların yaptıklarını birebir yapmaya çalışacağınız oyunda, mobil cihazınızı sağ elinizde tutmanız gerekiyor. Android cihazınız yaptığınız hareketleri algılayarak, buna göre puan almanızı sağlıyor.

Just Dance Now

Tek başınıza ya da arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz oyunda, oyuncu sayısı konusunda herhangi bir sınırlama yok. Ancak oyunu oynamak isteyen kullanıcılarında cihazlarında uygulamanın yüklü olması ve onlarında cihazlarını sağ ellerinde tutmaları gerekiyor.

DanceCam adı verilen bir özelliğe de sahip olan Just Dance Now, bu sayede hem yaptığınız dansları kayıt etmenize hem de arkadaşlarınızı görüntülemenize imkan tanıyor. Ayrıca kayıt ettiğiniz videoları yine bu özellik sayesinde sosyal ağ hesaplarınızda paylaşabiliyorsunuz.

Just Dance Now

Farklı kategoriler altında yüzlerce şarkı barındıran uygulama bu şarkılardan bazılarını ücretsiz olarak sunuyor. Ancak VIP üyelik satın almanız durumunda popüler olan tüm şarkılara ulaşılmasına da imkan tanıyor.

Arkadaşlarınızla ya da tek başınıza çılgınlar gibi dans etmek ve eğlenceli anlar yaşamak isterseniz hemen aşağıdaki bağlantıyı kullanarak Just Dance Now uygulamasını Android cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Uygulamayla ilgili bilgi sahibi olmak içinse Just Dance Now tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Just Dance Now Tanıtım Videosu


PAYLAŞ