Modern Combat 5: Blackout Yayınlandı - Haberler - indir.com

Modern Combat 5: Blackout Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Gameloft tarafından geliştirilen ve en iyi FPS oyunları arasında yer alan Modern Combat serisinin yeni üyesi Modern Combat 5: Blackout, mobil platformlarda indirmeye sunuldu.

Üst düzey grafikleri ve oyun performansıyla dikkat çeken oyunu oynamak için sürekli internet bağlantısı gerekiyor. Tek ve multiplayer mod olmak üzere iki farklı modun bulunduğu yapımın detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.

Modern Combat 5: Blackout

Free for All, VIP, C.T.F., Squad Battle ve Team Battle olmak üzere 5 farklı çok oyunculu modun yer aldığı oyunda ayrıca diğer oyuncular ile birlik içerisinde ya da küresel çapta sohbetler gerçekleştirebilirsiniz.

Orta menzilde etkili bir mücadele sergileyen Assault (saldırı), av tüfeği ile RPG gibi silahları kullanarak düşmanlara ağır hasar verdirebilen Heavy (Ağır), aksiyonun içerisinde olmayı seven oyuncular için Recon (keşifci) ve dürbünlü tüfeklerle düşmanı uzak mesafeden öldürebilen Sniper (nişancı) olmak üzere de 4 farklı asker sınıfı yer alıyor.

Tokyo'dan Venedik'e, İtalya'dan Japonya'ya pek çok farklı şehirde başarılı hikayeleri de oyuncularına sunan Modern Combat 5: Blackout'da başarılı olabilmeniz için tek gerekli olan şey ise silahlarınızın gücü.

Modern Combat 5: Blackout

Oyunda ilerledikçe ve başarılı oldukça alacağınız tecrübe puanları sayesinde yeni silahların kilidini açtırabilir ya da silahlarınıza teçhizat satın alarak daha güçlü hale gelebilirsiniz.

Oyun kontrollerinin de son derece başarılı olduğu Modern Combat 5: Blackout'da serinin bir önceki oyunu Zero Hour'da olduğu gibi birebir aynı kontrol şeması kullanılmış. Şemada bulunan D-Pad ve sanal butonlar özelleştirme ayarları sayesinde, ekranda dilediğiniz gibi konumlandırmanıza izin veriyor.

Android için 12.99 TL, iOS ve Windows Phone için 14.99 TL satış fiyatına sahip olan Modern Combat 5: Blackout'a aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ulaşabilir ve oyunla ilgili yayınlanan çıkış videosunu izleyebilirsiniz.

Editörün Notu: Oyunun her platformdaki dosya boyutu ortalama 800 MB'ı bulmaktadır. Bu nedenle oyunu mobil cihazlarınıza indirmek için Wi-Fi bağlantısı kullanmanızı tavsiye ederim. Aksi halde yüksek bakiyeli telefon faturası ile karşı karşıya kalabilirsiniz.




Modern Combat 5: Blackout Çıkış Videosu


PAYLAŞ