Moblobi.com / Mobile Technology Summit Etkinliğinde Yerinizi Alın - Haberler - indir.com

Moblobi.com / Mobile Technology Summit Etkinliğinde Yerinizi Alın

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-03-22 08:52:03
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Donanım

Moblobi.com tarafından düzenlenen Mobile Technology Summit, 17-18 Mayıs 2016 tarihlerinde Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde gerçekleşecek. Etkinliğe katılım ise Ücretsiz! ...

Mobil teknolojiler/uygulamalar/oyunlar, mobil platformlarda yapılan başarılı işler ve "Mobil"e gönül verenler 17-18 Mayıs 2016 tarihlerinde Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde buluşuyor!

Moblobi.com organizatörlüğünde 17-18 Mayıs 2016 tarihlerinde Kadir Has Üniversitesi'nde düzenlenecek "Mobile Technology Summit 2016" zirvesine konuya ilgi duyan herkes ÜCRETSİZ davetli.

Kimler Katılabilir ?

- Mobil teknolojilere yönelik çeşitli platformlarda çalışan, bu alanda yapılan farklı çalışmaları yakından tanımak ve bağlantılarını genişletmek isteyen tüm profesyoneller

- Kendisini mobil teknolojiler ve mobil platformlarda yapılan farklı işlere yönelik alanlarda geliştirmeyi düşünen ve ilgi duyan; bu alanda başarılı işler çıkarmış profesyoneller ile tanışma fırsatı elde etmek isteyen tüm öğrenciler etkinliğe katılabilir.

Katılım Koşulları:

Etkinlik tamamen ücretsiz olup katılabilmek için burayı tıklayarak kayıt olmanız gerekmektedir. Kayıt olmanız halinde 2 günlük etkinliğe sınırsız katılabileceksiniz.

Bu etkinliğe neden katılmalıyım ?

Profesyoneller ve Öğrenciler: Panellerde gerçekleşecek sunumlar, stand alanlarında yer alan farklı şirketler ile sergiledikleri ürün ve hizmetler, farklı alanlardan gelen 3000'e yakın katılımcı sayesinde bu alanda yapılan pek çok farklı işi tanıma ve gözlemleme şansı yakalayarak farklı bakış açıları kazanabilir. Pek çok farklı kişi ile tanışıp, yeni iş bağlantıları kurabilir veya networkunuzu genişletebilirsiniz.

Program:

Etkinliğimizin 1. gününde Mobil Uygulama/Oyun/Teknoloji alanında popüler olmuş isimler, değerli marka ve şirketlerden mobil teknoloji alanında öncü olmuş profesyoneller, yaptıkları değerli işleri ve sektörün geleceği hakkındaki beklentilerini paylaşacaklar. Etkinliğin 2. gününde ise; Mobil Girişimcilik teması altında, mobil teknolojiye yönelik girişimcileri destekleyen isimler/kurumlar sektörü değerlendirecek, taktikler verecek ve bu alandaki girişim fırsatlarını katılımcılarımızla paylaşacaklar, ayrıca bu alandaki başarı hikayeleri olmuş girişimler de yer alıyor olacak.

Değerli firma ve markalar ise etkinlik için belirlenen özel alanda standlarda, mobil alanda sundukları ürün ve hizmetlerini tanıtıyor, katılımcılara bunları deneyimletiyor olacak. Detaylı program önümüzdeki günlerde açıklanacaktır.

Moblobi.com web sitesinden etkinlik ile ilgili tüm detayları takip etmeye devam edebilirsiniz.





PAYLAŞ