Mobil Uygulama İle Maçlara Giriş Sistemi Başlıyor - Haberler - indir.com

Mobil Uygulama İle Maçlara Giriş Sistemi Başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-02 12:40:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknolojinin bu kadar yaygınlaşmasıyla beraber teknolojinin yararlarını ve pratiklik durumunu her alanda görür olmaya başladık. Ticari ortamlar ve özel kuruluşlarda dahi teknolojinin yardımı alınarak ortaya oldukça güzel işler çıkartıyorlar. Şimdi ise bildiğiniz üzere ülkemizde futbol tarafında bir süre önce klasik kağıt biletler kalkmış ve Passolig adlı bir dijital sistem getirilmişti. Maçlara giriş sistemi olan Passolig yine bir ilke imza atarak artık cihaz ve kulüp adı fark etmezsizin maçlara giriş sistemi olan Passo Mobil uygulamasını kullanmaya sundu. Aktif Bank iş birliği ile yapılan bu mobil girişim ile 3 milyon Passolig kullanıcısı bu ortama giriş yapmış oluyor. Artık Passo Mobil uygulaması ile maçlara cep telefonlarını okutarak giriş yapılabilecek.

2017-2018 sezonu ile beraber ilk olarak dört büyük takımın stadyumlarında kullanılmaya başlanacak olan bu uygulama sistemi yakın zamanda aşamalı olarak diğer stadlarada getirilecek. Uygulama ile kart başvurusu, bilet transferi, maç bileti satın alma gibi birçok işlem gerçekleştirilebilecek. Uygulama hem iOS hemde Android cihazlar ile uyumlu olacak ve stadyumlarda bu uygulamayı kullanarak maçlara giriş yapılabilecek. Yenilikçi bir hizmet sunmaya başlayan Aktif Bank, bu alandaki inovatif çalışmalarını geliştirmeye devam ederek bu yeni girişimini bir mobil uygulamaya taşımayı başarmış durumda. NFC teknolojisini de destek sağlayan bu teknoloji ile QR kod taranarak maçlara giriş yapılabilecek.

Konu ile alakalı Passo Mobil hakkında Vodafone Park'ta gerçekleşen basın toplantısında Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer ve Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı tarafından bu yeni girişimin tanıtımı gerçekleşti. Futbolseverlerin maçlara giriş sistemlerini her geçen gün geliştirmeye devam ettiklerini belirten Sümer, Passo Mobil uygulaması ile beraber daha hızlı bilet işlemleri ve maçlara giriş gibi işlemlerin gerçekleşeceğini dile getirdi. Passo Mobili ise Mayıs ayından beri 165 bin kişi indirmiş ve yüzde 52'si iOS olurken yüzde 48'i Android işletim sistemli cihazlara indirilmiş durumda.





PAYLAŞ