Mobil platformun en iyi 8 skor yapma oyunu - Haberler - indir.com

Mobil platformun en iyi 8 skor yapma oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-03 12:40:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Son zamanlarda oldukça popülerleşen mobil oyun dünyasına, her geçen gün yeni bir tür katılıyor. Yıllardır yerini koruyan bir tür olarak var olan skor oyunları ise her zaman popüler.  Bu oyunlar arasında sıyrılıp milyonların vazgeçilmezi olan oyunlarda söz konusu, üstelik bu oyunlar oyuncular üzerinde bağımlılık yaratıyor. İşte oyuncular üzerinde bağımlılık yapan oyunlar;

Cartel Kings; 

Bu oyunda oyuncular isterlerse Cartel grubuna katılıp düşman Cartellerle mücadele edebilir ya da Cartellere yol gösterici olabilirler. Oyun severler, Hırsızlık yapmayı seven Cartel ekibi, Şehri yerle bir ederken onlara yol gösterici olup kötü adamları yenebilir  ve nakit, hazine hatta daha büyük silahlar için bir yerleri patlatabilirler.

Barbaric: The Golden Hero;

Altın toplama odaklı olan bu oyunda; başarılı bir kahraman olmak mümkün.

Monsters FLY | Scary Game

Diğer oyunlardan farklı olarak tek elle oynanabilen bu oyun ile büyük skorlar kazanmak gerekiyor. One More Jump;

Hem sevilen hem de nefret edilen bu oyunda tek dokunuşla bütün puanların toplanması gerekiyor. Beat Stomper;

Tırmanış odaklı olan oyunda,oyunculara eşlik eden oldukça farklı müzikler var. Eğlenceli temasıyla güldüren oyun, skor toplama oyunları arasında dikkat çekiyor.

 Circle Affinity;

Mevcut daireler arasındaki döngüden kurtulmayı hedefleyen oyun, hem stres kaynağı hem de stres atma aracı. Mobil platformlarda yer alan oyun bağımlılık yapan skor oyunlarının bir parçası.

Tap Tap Dash;

Oldukça basit kontrol mekanizmaları olan oyun, fazlasıyla zorlayan bölüm geçişlerine sahip. Binlerce hatta milyonlarca kişinin vazgeçilmezi arasında yer alıyor.

orbt - Gravity Defying Action;

Kara deliğe karşı mücadeleyi konu edinen bu oyunda; dünyayı kurtarmak ve kara delikten uzak durmak gerekiyor.





PAYLAŞ