Mobil ortamdaki en iyi 6 ofis uygulaması - Haberler - indir.com

Mobil ortamdaki en iyi 6 ofis uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-16 06:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Bilgisayar kullanmayı sevmiyor ya da mobil cihazları kullanmak kolayınıza geliyorsa kullanılabilecek birçok ofis uygulaması bulunuyor.  Android sürümünü bu ofis uygulamaları dosyalarınızı düzenlemenize ve işlerinizi halletmenize yardımcı olur. Bunlardan işinizi görebileceğiniz bazıları şu şekilde sıralanabilir;

Google Dokümanlar

İlk olarak Google Dokümanlar  Hem Android uygulaması hem de tarayıcı üzerinden çalışabilen servis uygulamasıdır. Kullanıcılara ücretsiz olarak sunulmaktadır. PDF, tablo, slayt ve metin türündeki tüm dökümanlar, Google Dokümanlar (Google Docs) içerisinde desteklenir. Fakat dosyaların ayrı ayrı olması nedeniyle, hangi ofis dosyasıyla çalışacaksanız, onun uygulamasını indirmeniz gerekiyor.

Microsoft Word, Excel, PowerPoint

Ofis uygulamaları denilince akla ilk gelen isimlerden biri Microsoft Office uygulamalarıdır. Android'in bir süredir ücretsiz olarak hizmet sağladığı OneDrive isimli kendi bulut depolama çözümüyle entegre olarak çalışan Microsoft Office uygulamaları Word, Excel, OnbeNote, Office Lens ve PowerPoint olmak üzere toplamda 5 uygulamadan oluşuyor. OneDrive'ı da dahil edersek toplamda 6 farklı ücretsiz uygulama ile bilgisayarınızdaki ofis imkanını android sisteminde kullanabilirsiniz.

Smart Office 2

Ücretsiz uygulamalardan biri olan Smart Office 2, PDF dosyalar konusunda diğer uygulamalardan biraz daha başarılı denilebilir. Eğer ofis dosyalarından çok PDF dosyalarıyla çalışacaksanız, Smart Office 2 bu konuda size yardım sağlayacaktır.

Polaris Office

WPS Office kadar popüler olmasa da, Polaris Office de iddialı uygulamalardan biri. 2015 yılında ödül alan bu uygulama ücretsiz olarak Google Play Store'da kullanıcılara sunuluyor. Polaris Office, Türkçe dil desteğiyle de dikkat çekiyor. Dünya genelinde toplam kullanıcı sayısı 40 milyonun üzerinde.

OfficeSuite + PDF

OfficeSuite bu uygulamalar arasında tek ücretli olan. OfficeSuite + PDF kullanmak isteyen kullanıcıların 45 TL kadar bir ücret ödemesi gerekiyor. Ancak kullanıcılara özelleştirme imkanı sunuyor. Uygulama kendine has çok sayıda pratik özelliğe sahip. Bu özellikleri denemek için satın almadan önce ücretsiz versiyonunu kullanabilirsiniz. Uygulama ofis dosyaları haricinde PDF dosyalarla da çalışılmasına izin veriyor.

WPS Mobile

WPS Mobile diğer ofis uygulamalarından farklı olarak WPS Office, tüm ofis dosyalarını tek bir uygulamada destekliyor. Yani sadece WPS Mobile indirerek, ofis dosyaları oluşturabilir, mevcut dosyalarınızı düzenleyebilirsiniz. Uygulama Android cihazlarda ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

 

 





PAYLAŞ