Mobil Kelime Zinciri Oluşturma Oyunu: Catena (Video) - Haberler - indir.com

Mobil Kelime Zinciri Oluşturma Oyunu: Catena (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Mobil platformlarda popülaritesi eksilmeyen kelime oyunları uygulama mağazaları listelerinden aşağıya inmezken, bu türdeki oyunlara bir yenisi daha eklendi. Catena adıyla App Store'da indirmeye sunulan oyun ile ilgili detaylar haberimizde.

Ülkemizde dijital pazarlama ve reklam ajansı olarak faaliyet gösteren Fusee tarafından İngilizce dil desteğiyle hazırlanan Catena, rakibinizle ya da oyunda bulunan yapay zekayla birlikte karşılıklı olarak kelime zincirleri oluşturmaya dayalı bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Catena Word Game

Oyundaki temel amaç ise; rakibinizin oluşturduğu kelime sonunda bulunan harfi kullanarak bu harf ile başlayan yeni kelimeler oluşturmak olacak. Tek başınıza oyundaki yapay zekaya karşı oynayabileceğiniz oyunu dilerseniz Game Center üzerinden arkadaşlarınızla ya da diğer oyuncularla da karşılıklı olarak oynayabilirsiniz.

Farklı zorluk seviyelerine göre oyun modu seçebileceğiniz Catena'da 350 binden fazla kelime bulunuyor. Ayrıca oyuncuların daha heyecanlı bir kelime oyunu deneyimi yaşayabilmeleri için oyun içerisinde bir de Ölümcül Harf isimli oyun modu yer alıyor.

Arkadaşlarınızla ya da diğer oyuncular ile kelime bilginizi yarıştırırken aynı zamanda eğlenebileceğiniz Catena oyununu aşağıdaki bağlantıyı kullanarak iPhone ya da iPad cihazınıza ücretsiz olarak indirebilir ve oyun için yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




Catena Tanıtım Videosu


PAYLAŞ