miZXFlux ile Spor Ayakkabınızı Kendiniz Tasarlayın! - Haberler - indir.com

miZXFlux ile Spor Ayakkabınızı Kendiniz Tasarlayın!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Dünyanın en popüler spor ayakkabı üreticisi Adidas tarafından hayata geçirilen miZXFlux adlı uygulama sayesinde, istediğiniz fotoğrafların basılı olduğu spor ayakkabıların üretimini yaptırabiirsiniz.

Ücretsiz olarak mobil platformlardaki yerini alan miZXFlux uygulaması, kullanıcıların kendi fotoğraflarını Adidas'ın spor ayakkabı tasarımlarından birisi olan ZX FLUX üzerine işlenmesine olanak tanıyor.

miZXFlux

Cihazınızda bulunan ya da yeni çekeceğiniz herhangi bir manzara fotoğrafı veya deseni uygulama üzerinden ayakkabı numaranız ile tipini ekleyerek gönderebilirsiniz. Bu sayede de gönderdiğiniz görsele göre kesimi yapılmış ayakkabının üretimine geçilmesini sağlayabilirsiniz.

Ayrıca ''ayakkabı kutusu'' seçeneğini kullanarak tasarımınızı sosyal ağlarda paylaşmanıza imkan tanıyan miZXFlux uygulaması, e-ticaret sitelerinden ya da sosyal ağlardan ayakkabıların satışını yapmanızı da sağlıyor. Yani uygulama üzerinden tasarladığınız ayakkabı görselleri size para kazandırabiliyor.

miZXFlux

Şimdilik sadece ABD'de hayata geçirilen bu uygulama ile yapılan bazı ayakkabılar Avusturya, Belçika, Danimarka, Hollanda ve İspanya gibi ülkelerde 110 dolar'dan satılıyor.

Kendi zevkinize göre spor ayakkabı tasarımları yaparak üretimini yaptırabilmenize imkan tanıyan miZXFlux uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ