Mini Tablet Microsoft Mercury Projesi İptal Edildi - Haberler - indir.com

Mini Tablet Microsoft Mercury Projesi İptal Edildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-30 15:00:24
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Microsoft'un uzun süre üzerinde çalıştığı ancak satışa sunmasına çok kısa bir süre kala iptal ettiği mini tablet projesi Mercury, bazı görsellerle ortaya çıktı.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz yıl Microsoft'un yeni bir Surface Mini tablet geliştirmekte olduğu ortaya çıkmıştı. Bundan kısa süre sonra da şirket bu tablet projesiyle büyük başarı elde edemeyeceğine inandığı için neredeyse çalışmalarını tamamladığı Mercury isimli mini tabletini piyasaya sunmaktan vazgeçtiğini duyurmuştu. 

Microsoft Mercury

Bugün ise @evleaks adlı kişi tarafından ortaya çıkarılan görsellerde Microsoft'un iptal etiği Mercury isimli tableti gün yüzüne çıkarıldı. 7 inç ya da 8 inç boyutunda ekrana ve Windows 10 işletim sistemine sahip olan Microsoft Mercury'nin ortaya çıkan detayları sadece bir kaç görselle sınırlı.

Sızdırılan görsellerden gördüğümüz kadarıyla tasarım anlamında Lumia cihazları ile benzerlik gösteren Mercury'nin alt kısmında bulunan iki adet hoparlör yer alıyor. Ön kısmındaki noktanın da ihazın ön kamerasına ait olduğu düşünülüyor.

Diğer yandan yeni Lumia serisi ve Windows 10 Mobile işletim sistemi ile piyasadaki konumunu güçlendirmek isteyen Microsoft, yeni tablet çalışmalarına devam ediyor.





PAYLAŞ