Minecraft: Story Mode Resmen Duyuruldu! - Haberler - indir.com

Minecraft: Story Mode Resmen Duyuruldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Game of Thrones ve The Walking Dead oyunlarının yapımcısı Telltale Games, oyun dünyasının popüler üyelerinden olan Minecraft'ın hikaye temelli yeni versiyonunu resmen duyurdu. 'Minecraft: Story Mode' isimli oyun önümüzdeki yıl oyuncularla buluşacak.

Telltale Games tarafından yapılan resmi açıklamaya göre; oyun Minecraft dünyasında geçecek ve orijinal bir hikayeye sahip olacak ve oyuncuların verecekleri kararlar doğrultusunda hikayenin gidişatı belirlenecek. Ayrıca açıklamada oyunun Minecraft için bir eklenti olmayacağı, tamamen bağımsız bir yapım olarak piyasaya çıkacağına özellikle vurgu yapılıyor.

Minecraft topluluğundan gelen pek çok fikirle oyundaki hikayenin oluşturulduğunu belirten Telltale Games, oyunla ilgili daha fazla detay vermekten çekiniyor.

Ayrıca Mojang'da Minecraft: Story Mode ile ilgili bir açıklama yaptı. Bu açıklamada ise; ortaya oldukça havalı bir oyunun çıkarılacağı ve yapımın önümüzdeki yıl içerisinde Windows/Mac bilgisayarlar, Android/iOS mobil cihazlar ve XBox konsollar için yayınlanacağı belirtiliyor.





PAYLAŞ