Milyonlarca Fotoğraf Getty Images Stream ile Cebinizde! - Haberler - indir.com

Milyonlarca Fotoğraf Getty Images Stream ile Cebinizde!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

40 milyondan fazla görsel arşiviyle dünyanın önde gelen fotoğraf paylaşım servisleri arasında yer alan Getty Images, arşivinde yer alan fotoğraflara bakmaya ve bunları paylaşmaya imkan tanıyan yeni iOS uygulamasını indirmeye sundu.

Getty Images Stream adıyla yayınlanan uygulama sayesinde Getty Images arşivinde arama yapabileceğiniz gibi ticari amaç taşımamak şartıyla bulduğunuz fotoğrafları blogunuzda ya da sosyal ağ hesaplarınızda yayınlayabilirsiniz.

Getty Images Stream

Getty editörleri tarafından hazırlanan haberler, spor ve eğlence gibi kategoriler altında ya da tarihte yaşanan önemli olaylara göre düzenlenmiş olan arşivlerdeki fotoğraflara da yine Getty Images Stream uygulaması üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Sunduğu AirPlay desteğiyle fotoğrafları Apple TV üzerinden slaytlar halinde görmenizi de mümkün kılan uygulama arayüzünde bulunan fotoğrafları Facebook ya da Twitter hesaplarınızda paylaşmanıza da imkan tanıyor.

Tamamen ücretsiz olarak iPhone ya da iPad cihazlarınıza yükleyerek milyonlarca fotoğrafa ulaşabilmenizi sağlayan Getty Images Stream uygulamasını, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ