Milli futbolcu da Spotify'da! - Haberler - indir.com

Milli futbolcu da Spotify'da!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-15 09:50:57
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Teknoloji

Ünlü futbolcu Nuri Şahin, Spotify'da kendi hesabını açtı ve maçlara hazırlandığı müziklerin bir listesini oluşturdu! Bruno Mars ve Charlie Put ile maçlarına hazırlanan, spor zamanında The Weeknd dinleyen ünlü futbolcu'nun favori şarkıları arasında Türkçe rock müzik de yer alıyor. Mor ve Ötesi'nden Duman'a, Model'den Adamlar'a kadar rock müziğinin hakkını veren ve en çok beğenilen rock müziklerini listesinde bulunduran Nuri Şahin, kendisinin oluşturduğu birçok türde müzik listesini hayranlarının farklı müzikler keşfetmesi için Spotify'da hayranlarına sunuyor.

Almanya doğumlu sevilen futbolcu Nuri Şahin, kendi Spotify profilini oluşturdu. Ünlü futbolcunun Spotify profilinde kendisinin oluşturduğu 5 çalma listesi, dünyadan ve Almanya'dan en sevdiği hit şarkılarını ve maç günleri ile antrenman sırasında tercih ettiği şarkılar hakkında da hayranlarını bilgilendiriyor. Nuri Şahin'in kendisinin hazırladığı Türk rock müziği listesinde ise ünlü futbolcunun Türk rock müziğine olan ilgisini gözler önüne seriyor. Futbolcunun Spotify profilinde oluşturduğu Matchday, Workout, Global Hits, Turkish Rock ve Germany's Hits başlıklı çalma listelerinde Antreman sırasında ve Maç Günlerinde dinlediği en hit şarkılara göz atabilirsiniz ve ünlü futbolcunun müzik zevkine ortak olabilirsiniz.

Ünlü ve bir o kadar da başarılı olan oyuncu spor yaparken Calvin Harris'ten My Way, The Weeknd ve Duft Punk'tan I Feel It Coming ile Jonas Blue ve William Singe'den Mama'yı dinlemeyi tercih ediyor. Ayrıca Bruno Mars'tan 24K Magic, Charlie Put'tan Attention ve Rita Ora'dan Your Song da, ünlü futbolcunun maç günlerinde dinlediği şarkılar arasında yerini alıyor. Futbolcunun Global Hit listesinde ise Dua Lipa'nın New Rules'u ile Demi Lovato'nun Sorry Not Sorry'si yerini alırken, Bausa'dan Was Du Liebe nennst ile Trettman ve Gzuz'dan Knöcheltief da en çok dinlediği Almanca şarkılardan sadece birkaçı. Türkçe rock müzik hayranı olan Nuri Şahin'in Turkish Rock listesinde ise Cem Karaca, Ogün Sanlısoy ve Teoman gibi isimler yer alırken, Bulutsuzluk Özlemi, Duman ve Mor ve Ötesi gibi Türk rock müziğinin bilinen gruplar da bulunuyor. Adamlar'dan Koca Yaşlı Şişko Dünya, Feridun Düzağaç'tan Beni Bırakma, Model'den Buzdan Şato ve Pinhani'den Ne Güzel Güldün de ünlü futbolcunun Türkçe Rock listesinde bulundurduğu şarkıların arasında yerini alıyor.

Nuri Şahin'in bu eşsiz müzik zevkine siz de ortak olmak istiyorsanız Spotify'da nurisahin08 adlı Spotify profiline girip, ünü futbolcunun müzik zevkine siz de ortak olabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ