Microsoft'un Yeni Akıllı Ekranı Surface Hub 2 Detayları - Haberler - indir.com

Microsoft'un Yeni Akıllı Ekranı Surface Hub 2 Detayları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-16 17:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Microsoft cephesinden iş ve ofislere yönelik ürünler görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise Surface Hub 2 adlı akıllı ekranı ile iş toplantılarından birçok yetenek sergilemesi bekleniyor. Microsoft'ın ilk Surface Hub adlı iş odaklı modeli sadece 5 binin üzerinde bir satış gerçekleştirmişti. Bu ürün şimdi geliştirilerek daha işlevsel bir hale getirildi. Özellikle iş ve toplantıları yoğun olan kişiler için birçok yeteneğe sahip olan Surface Hub 2 neler sunuyor gelin bakalım.

Surface Hub 2 modeline baktığımızda cihaz 55.5 inç bir boyut ile 4K+ çözünürlük sunuyor. 3:2 formatına sahip ultra hassas bir dokunmatik panel ile gelen bu cihaz ile toplantıda yer almayan bir kişi Surface Hub 2 sayesinde 4K çözünürlüklü görüntülü görüşme gerçekleştirebilecek. Bu cihaz üzerinde projelerini çalışan kişiler sunumlarını telefondan kontrol edebilecekler. Ayrıca Surface Hub 2'ye birden fazla Microsoft hesabı bağlama özelliği de bulunuyor.

İlk nesil model 84 inçlik bir ekrana sahiptu ve 8999 dolarlık bir fiyat etiketi bulunuyordu. Surface Hub 2 ise daha küçüük bir yapı ile geliyor ve cihazın 2019 senesinde pazara sunulması bekleniyor. Fiyat noktasında ise herhangi bir bilgi şuan için yer almıyor.





PAYLAŞ