Microsoft'tan Yeni Sohbet Uygulaması: Mesajlaşma+ - Haberler - indir.com

Microsoft'tan Yeni Sohbet Uygulaması: Mesajlaşma+

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Microsoft'un geliştirdiği sohbet uygulaması Mesajlaşma+ (Messaging+), Windows Phone uygulama mağazasında indirmeye sunuldu. Uygulama sayesinde rehberinizdeki kişilerle sohbet edebilir, resim ya da video paylaşabilirsiniz.

Şimdilik ülkemizde kullanımda olmayan ancak önümüzdeki günlerde genel kullanıma açılacak olan Mesajlaşma+ uygulaması, kişiler bölümündeki kişilerinizle kolayca sohbet etmenizi sağlıyor.

Mesajlaşma+

Mesajlaşma+ ile yazışmalarınıza resim ve video ekleyebileceğiniz gibi rehberinizde bulunan kişileri ya da diğer dosyaları arkadaşlarınızla veya ailenizle paylaşabilirsiniz. Ayrıca OneDrive'a bağlı olan uygulama dilediğiniz her şeyi hızlı bir şekilde paylaşmanıza da imkan tanıyor.

Metin ve sohbet mesajları için tek bir gelen kutusuna sahip olan uygulamayı varsayılan mesajlaşma uygulaması olarak seçebilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak Windows Phone 8 ve Windows Phone 8.1 cihazlarda kullanabileceğiniz sohbet uygulaması Mesajlaşma+'ı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.

Editörün Notu: Mesajlaşma+ uygulaması şu an için ülkemizdeki Lumia cihazlarda kullanılamamaktadır. Uygulamayı cihazına yükleyen kullanıcılar uygulamanın çalışmadığını bildiriyorlar. Uygulama muhtemelen Denim güncellemesinden sonra kullanılabilecek.





PAYLAŞ