Microsoft'tan Çevrimiçi Sunum Hazırlama Aracı: Sway (Video) - Haberler - indir.com

Microsoft'tan Çevrimiçi Sunum Hazırlama Aracı: Sway (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dün itibarıyla yeni işletim sistemi Windows 10 Teknik Önizleme sürümünü indirmeye sunan Microsoft, kullanıcılara çevrimiçi sunum hazırlama imkanı tanıyan Sway adlı yeni Office aracını tanıttı.

Ağustos ayında satın alınan ve Sway.com web sitesi altında tanıtımı yapılan girişim sayesinde bulut üzerinde kolay ve etkili sunumlar hazırlanabiliyor. Oldukça basit özelliklere sahip olan Sway ile sunumlar yazı ve medya içerikleriyle sürükle-bırak yöntemini kullanarak oluşturulabildiği gibi herhangi bir dosya formatı bulunmuyor. Tarayıcı üzerinde hazırlanan sunumlar, aracın sunduğu özel URL ile paylaşılabiliyor.

Diğer Office uygulamalarının yanında sunulmaya başlanacak olan Sway, bir anlamda zengin içerik oluşturma aracı niteliği de taşıyor. Azure bulut sunucularını kullanarak çeşitli sayfa şablonları önerisinde de bulunabilen Sway, içeriklerin gerçek zamanlı olarak işlenmesini de sağlıyor.

Şu an için test aşamasında olan Sway'in geliştirilmesine devam edildiğini söyleyen Microsoft'tan Michael Atalla, kullanıcılardan gelen geri dönüşleri sürekli olarak incelediklerini ve geliştirmeleri buna göre yaptıklarını açıkladı. Ayrıca Sway, kullanıcıların özgeçmiş hazırlamalarına da yardımcı olacak.

OneDrive, Youtube, Facebook ve Twitter gibi platformlardan içerik çekme özelliğini de sahip olan Sway'in aldığımız bilgilere göre çok yakında Android, iOS, Windows ve Windows Phone uygulamaları da çıkacak. Sway ile oluşturulan içerikler web sitelerine gömülü olarak eklenebiliyor.

Microsoft tarafından yayınlanan Sway tanıtım videosu'nu aşağıdan izleyebilir, sway.com sitesine e-posta adresinizi kayıt ederek aracı ilk deneyen kullanıcılardan birisi olabilirsiniz.




Sway Tanıtım Videosu


PAYLAŞ