Microsoft Surface Book 2'den İlk Detaylar Geldi - Haberler - indir.com

Microsoft Surface Book 2'den İlk Detaylar Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-20 15:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Microsoft'un dizüstü bilgisayar serisi olan Surface Book ilk tanıtıldığı zaman çıkarılabilir ekran özelliği ile kullanıcıların dikkatini çekmişti. Bu çıkarılabilir ekranı ile cihaz dilenirse tablet olarakta kullanılabiliyordu. Fakat serinin ikinci cihazı olacak olan Surface Book 2 modeline şirketin bu tablet özelliğini katması beklenmiyor. Bir DigiTimes haberine göre cihaz hakkında bazı detaylar belli olmuş v e hatta çıkış tarihi dahi işaret edilmişti. Söz konusu bu Microsoft Surface Book 2 modeli önümüzdeki ay tanıtılabilir şeklinde düşünülüyor.

Ancak şöyle de bir durum var ki DigiTimes'ın iddia ettiği haberlerin doğruluk oranı düşük olduğundan dolayı bu bilgilerin şuan için iddiadan ibaret olduğunu unutmayalım. Fakat yine bir DigiTimes öngörü haberi olan monitör bilgisayar Surface Studio hakkındaki tahminlerde tam isabet yapmıştı. Yeni Surface Book 2 cihazına gelecek olursak, modelin 13.5 inç büyüklüğe sahip bir ekranı olacağı düşünülürken tasarımda ise bazı değişiklikler bekleniyor. Bu nedenler fiyatın ise 1000 dolar seviyesinde olması beklentiler arasında.

Microsoft'un belirttiği raporlara göre geçen yıl 500 bin Surface Book sevkiyatı gerçekleştirilmişti. Bu nedenle çıkarılabilir ekrana sahip olan Surface Pro modelindeki çakışmalardan ötürü Surface Book cihazına istek ve taleplerin az miktarda kaldığı belirtildi. Durum böyle olunca Microsoft şirketi ekim ayında Surface Book cihazında pil ömrü ve daha iyi grafik desteği için performans dayalı bazı değişiklikler gerçekleştirmişti.

Microsoft'un Surface Book 2 modeli ile beraber tasarımda değişikliğe giderek çıkartılabilir ekranın kaldırılması bekleniyor. Bu durum şuan için bir iddiadan ibaret olsada önümüzdeki ay detaylar belli olunca daha iyi bilgi sahibi olacağız.





PAYLAŞ