Microsoft Ocak'ta Windows 10 Etkinliği Düzenleyecek! - Haberler - indir.com

Microsoft Ocak'ta Windows 10 Etkinliği Düzenleyecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

The Verge'ün bugün yayınladığı habere göre Microsoft, Windows 10 için yeni bir etkinlik planlıyor. 2015 yılının Ocak ayında düzenleneceği bildirilen etkinlikte, Windows 10'da yapılan değişiklikler ve gelen yenilikler tanıtılacak.

Sadece Windows 10'a özel olacak bu etkinlikte Microsoft, yeni işletim sisteminde yaptığı güncellemeleri ilgili kişilerle paylaşacak. Hatırlayacağınız üzere firma Windows 10 hakkındaki bazı bilgileri geçen ay açıklamış ancak tam olarak kullanıcıları aydınlatmamıştı.

Bu yüzden de Microsoft, düzenleyeceği etkinlikle birlikte yeni işletim sistemi ile ilgili daha fazla detay açıklayacak. Bazı teknoloji sitelerinde dolaşan söylentilere göre Microsoft etkinliği 2014 yılı bitmeden resmen duyurmuş olacak ve gerekli olan detayları da kamuoyu ile paylaşacak.

Eğer Windows 10 hakkındaki gelişmeleri ve Microsoft'un yapacağı açıklamaları merak ediyorsanız, etkinlik sonrası sitemiz indir.com üzerinden tüm bilgileri alabilirsiniz.

Bunun yanında Windows 10 Teknik Önizleme sürümünü ve geçen günlerde yayınlanan Windows 10 Build 9879 Güncellemesi'ni ilgili linklere tıklayarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ