Microsoft Mesajlaşma Uygulaması Yeni Tasarımına Kavuştu - Haberler - indir.com

Microsoft Mesajlaşma Uygulaması Yeni Tasarımına Kavuştu

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-15 15:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Windows 10 platformunda yer alan Microsoft'un mesajlaşma uygulaması için yeni bir tasarım güncellemesi sunuldu. Microsoft, Windows 10 ile beraber Microsoft Store'a birçok yeni uygulama eklemişti. Bu uygulamaların arasında yer alan Microsoft Mesajlaşma adlı uygulama ile kullanıcılar Windows 10 sistemleri üzerinden mesajlaşlarını görebiliyorlardı. Şimdi ise Microsoft Mesajlaşma için yeni bir tasarım güncellemesi kullanıcılara verilmeye başlandı.

Microsoft Mesajlaşma uygulaması ile kullanıcılar telefondan daha hızlı ve güvenilir bir şekilde MMS, SMS ve RCS mesajlaşmalarını sağlayabiliyorlar. Fakat bu uygulamanın bilgisayar versiyonunda sadece mesajları okuyabiliyorsunuz ve mesaj gönderemiyorsunuz. Diğer yandan SMS entegre sistemi ile Skype gibi uygulamalardan alıp ve gönderdiğiniz mesajları görebileceksiniz. İlerleyen zamanlarda mesaj gönderme özelliğinin de gelmesi beklenen bu uygulama için Fluent dizayn tasarımı getirildi.

Gelen son güncelleme ile Mesajlaşma uygulamasının yeni görünümünü en üstte yer alan görselden inceleyebilirsiniz. Sizlerde Microsoft mesajlaşma uygulamasını kullanmak istiyorsanız, Windows Store'dan uygulamayı indirebilirsiniz.





PAYLAŞ