Microsoft, iOS'a Özel Mesajlaşma Uygulaması Geliştiriyor! - Haberler - indir.com

Microsoft, iOS'a Özel Mesajlaşma Uygulaması Geliştiriyor!

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-05-22 16:14:45
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Uygulama

Microsoft, iOS platformuna özel yeni bir mesajlaşma uygulaması geliştiriyor. Son zamanlarda Android ve iOS tarafında güçlü projelere imza atan Microsoft bu kez sadece iOS tarafında çalışmalarına ağırlık vererek özel bir mesajlaşma uygulaması geliştirdi.

Outlook uygulamasına destek sağlayan Flow by Outlook adındaki bu mobil mesajlaşma uygulaması kullanıcılar arasında email üzerinden mesajlaşma sağlayarak sadece kendi bünyesinde bulunan sohbetlerin gösterimine izin veriyor.

Özellikle kurumsal sektörde imza, iç bölümler ve benzeri alanlarda içerik oluşturmak için kullanılan Outlook uygulamasını mobil platforma taşımak isteyen Microsoft'un Flow uygulamasını geliştirdiği belirtildi. Outlook'un aksine anlık olarak gelen maillere cevap verebilecek şekilde tasarlanan Flow, yalın, hızlı ve doğal bir iletişim sağlıyor. Ayrıca bu uygulamadaki sohbetlere de Outlook üzerinden erişilebilecek.

Microsoft'un iPhone cihazları için özel olarak geliştirdiği Flow uygulamasına ilişkin şimdilik resmi bir açıklama yapılmamakla birlikte Windows 10 ile resmiyet kazanması bekleniyor.





PAYLAŞ