Microsoft Edge sadece Google Chrome indirmek için kullanılıyor - Haberler - indir.com

Microsoft Edge sadece Google Chrome indirmek için kullanılıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-10 01:11:19
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Microsoft, Windows 10'la beraber birçok yeniliği de kullanıcılarına sunmuştu. Windows 0'la beraber kullanıcıların hayatına giren yeniliklerden birisi de, yeni tarayıcı Edge oldu. Yeni tarayıcı, Chrome, Opera gibi performanslı diğer tarayıcılara da rakip oldu. Edge, kendisinden önceki tarayıcı Explorer'a göre, kullanıcılarına daha iyi bir performans sunan bir tarayıcı oldu. Bu duruma rağmen, yeni tarayıcı Edge henüz tam anlamıyla tercih edilen konuma gelemedi. Kullanıcılar, Edge'yi hala Google Chorm tarayıcısını indirmek için kullanmaya devam ediyorlar.

Windows 10'un getirdiği yeniliklerden birisi olan yeni tarayıcı Edge, kendisinden önceki tarayıcı Explorer'a göre daha iyi bir performans sunuyor. Bunun yanı sıra, Edge diğer tarayıcılara göre çok daha az RAM tüketiyor ve internet sitelerinde yine diğer tarayıcılara kıyasla daha akıcı bir deneyim sunuyor. Sunulan bu imkanlara rağmen değerlendirme yapıldığında Edge hala Chorme indirmek için kullanılıyor. Bu konuyla alakalı olarak, Net Marketshare tarafından bir rapor yayınlandı. Bu rapora göre, Google Chrome, 2016 yılının sonunda %56,43'lük kullanım oranına , Internet Explorer %20,84 kullanım oranın sahip. Edge ise henüz %5,33 kullanım oranına erişebildi.

Windows, yeni güncellemeler ve değişiklikler yayınlama hazırlığında. Bu güncellemelerin Edge'nin kullanım oranını arttırıp arttırmayacağı ise merak konusu.





PAYLAŞ