Microsoft Çeviriye Çevrimdışı Özelliği Sunuldu - Haberler - indir.com

Microsoft Çeviriye Çevrimdışı Özelliği Sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-19 17:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

İnternet devi Microsoft tarafından yapay zeka destekli ve çevrimdışı çeviri yapabilecek yeni bir Microsoft Translator özelliğinin duyurusu gerçekleşti. Bildiğiniz üzere pazarda birçok Google Translate benzeri çeviri uygulamaları bulunuyor. Bunlardan birisi olan Microsoft Translator aracına ise yeni gelen özellik ile artık internet bağlantınız olmasa bile çeviri sunabilecek bir sistem geliştirildi. Dil çeviri hizmetini geliştiren şirket mobil veri yada Wifi bağlantısına gerek duymadan çevrimdışı dil paketlerini önceden indirerek yapay zeka yardımı ile Microsoft Translator kullanabileceksiniz.

Uygulama şuan için iOS, Android ve Amazon Fire sistemlerinde yer alırken kullanıcılara en iyi çeviri imkanını sunabilmek için dil paketlerini de oldukça sıkıştırarak boyut anlamında yarıya indiriyor. Yeni bir ülke gezisi veya internet bağlantısının olmadığı alanlada önceden indirmiş olacağınız dil paketleri ile oldukça işe yarar kullanımlar gerçekleştirebilirsiniz. Android cihazlarda yer alan yapay zeka sistemler için bu çevrimdışı hizmet geliştirildi. Daha sonra Microsoft tarafından diğer cihazlar için de uyumlu hale getirildi.

Yapay zeka sistemlerinin gelişmesi ile beraber internet bağlantısını gerektirmeyen bu gibi hizmetlerin artması bekleniyor. Sizlerde çeviri hizmeti için Microsoft'un Translator uygulamasını tercih edebilirsiniz.





PAYLAŞ