Microsoft Band Duyuruldu! (Video) - Haberler - indir.com

Microsoft Band Duyuruldu! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Microsoft'un giyilebilir teknolojiler alanına adım atacağını geçen hafta yaptığımız haberle sizlere aktarmıştık. Bu haber nihayet resmiyet kazandı ve firma, Microsoft Band adını verdiği fitness takip bilekliğini resmen duyurdu.

320 x 106px TFT ekrana sahip olan ve Apple'ın Apple Watch'ına rakip olması beklenen akıllı bileklik Band bugünden itibaren yurtdışında 199 dolarlık fiyat etiketiyle satışa çıktı. Diğer fitness takip cihazlarındaki gibi optik kalp görüntüleyici, GPS desteği, UV sensörü, jirometre, ışık sensörü, vücut sıcaklığı sensörü ve birde kapasitif sensörü içerisinde barındıran Microsoft Band, aktivite halindeyken ya da dinlenirken tüm etkinlikleri kayıt altına alabiliyor.

Microsoft Band

Üçüncü parti uygulamalarla uyumlu çalışacak şekilde geliştirilen bileklik, şarj edildiğinde 48 saatlik bir kullanım imkanı sunuyor. Android, iOS ve Windows Phone cihazlarla da uyumlu çalışabilen cihaz su geçirmez özelliğiyle dikkat çekiyor.

Akıllı telefonlardan gelen çağrı, sms ve takvim bildirimlerini gösterebilen Microsoft Band, e-posta ön izlemesi ve Cortana desteğiyle sesli komutları algılayabiliyor. Bunun dışında sosyal ağ güncellemeleri ve hava durumu bilgileri de bileklik üzerinden alınabiliyor.

Microsoft Band

Microsoft?un bulut tabanlı sağlık platformu Microsoft Health ile entegre bir şekilde çalışabilen ve elde ettiği bilgileri Health üzerinde depolayabilen akıllı fitness bilekliği Microsoft Band için yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Microsoft Band Tanıtım Videosu


PAYLAŞ