MGT-20 Mobil Oyun Kamyonu Etkinliği Ertelendi! - Haberler - indir.com

MGT-20 Mobil Oyun Kamyonu Etkinliği Ertelendi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Wargaming'in 1-2 Kasım tarihlerinde düzenleyeceği MGT-20 mobil oyun kamyonu etkinliği ileri bir tarihe alındı. MGT-20 için bekleyişin biraz daha süreceğini açıklayan firma, ertelemenin teknik bir aksaklıktan meydana geldiğini bildirdi.

Avrupa'nın pek çok önemli kent merkezinde gerçekleşen MGT-20 Mobil Oyun Kamyonu etkinliği, hatırlayacağınız üzere 1-2 Kasım tarihlerinde İstanbul'da yapılacaktı. Ancak Wargaming tarafından yapılan açıklamaya göre; etkinliğin bazı teknik aksaklıklardan ötürü ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı.

Türkiye Topluluk Yöneticisi Dilara (Ishtara) konuyla ilgili olarak: ''Elimizde olmayan teknik problemlerden ötürü bu etkinliğin ertelenmek zorunda kalması bizi gerçekten üzdü. Ancak Türkiye Topluluk Takımı ve birkaç sürpriz arkadaş olarak İstanbul sözümüzde duruyor ve geliyoruz. Bu etkinliğe katılmayı planlamış olan herkesi, 2 Kasım'da Bostancı'ya; Big Yellow Taxi - Benzin'deki topluluk buluşma etkinliğimize bekliyoruz'' dedi.

Duyurulan topluluk buluşmasında oyuncuları çeşitli sürprizler bekliyor olacak. Katılımın ücretsiz olacağı buluşmada herhangi bir katılım sınırlaması bulunmuyor. Düzenlenecek yarışmalarla birlikte birçok hediye kod ve Wargaming ürünlerinin dağıtılacağı bu etkinlikte oyuncular iPad'ler üzerinden World of Tanks Blitz'i deneyimlerken Cafe'deki çeşitli yiyecek ikramlarını da tatma fırsatına sahip olacaklar. 

Etkinlik Tarihi: 2 Kasım 2014, saat 13:00 - 18:00 arası.

Etkinlik Adresi: Big Yellow Taxi - Benzin: Bostancı Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi No:20/B Bostancı 34744 İstanbul

MGT-20





PAYLAŞ