Messenger Lite Yeni Özelliklere Kavuştu - Haberler - indir.com

Messenger Lite Yeni Özelliklere Kavuştu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-08 10:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Facebook'un mesajlaşma servisi olan Messenger için gelen bazı özellikler uygulamayı karışık bir hale getirdiği için özellikle giriş seviyesi akıllı telefonlarda birçok soruna sebebiyet veriyor. Şirket bu durum için Messenger Lite platformunu piyasa sunmuştu. Geliştirilmeye devam eden Messenger Lite uygulamasına şimdi yeni güncelleme ile yeni özellikler kazandırılıyor. Lite versiyonu hafif yapısı ile düşük donanıma sahip akıllı telefonlar ve yavaş internet bağlantısına sahip bölgeler için birebir diyebiliriz.

Ancak mesajlaşma görevini gördüğü ve sade bir yapıya sahip olduğu için amiral gemisi kullanıcıları da Lite platformunu tercih edebiliyorlar. 2016 yılından beri kullanımda olan Messenger Lite uygulamasına yeni gelen güncelleme ile uzun süredir beklenen görüntülü görüşme özelliği sunuluyor. Bu sayede standart Messenger uygulamasında olan en büyük farkta kapatılmış oluyor.

Yeni gelen bu özellik ile beraber Messenger Lite uygulaması mesaj göndermek, fotoğraf ve bağlantı göndermek haricinde artık görüntülü görüşme desteğide sunmaya başlıyor. Sizlerde Messenger Lite uygulamanızı güncelleyerek görüntülü görüşme özelliğinden faydalanabilirsiniz. Görüntülü görüşme işleminin standart Messenger uygulaması ile aynı şekilde işlediğini hatırlatalım.





PAYLAŞ