Merakla Beklenen Oyun Mafia 3'ten Yeni Fragman Geldi - Haberler - indir.com

Merakla Beklenen Oyun Mafia 3'ten Yeni Fragman Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-26 13:38:45
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Donanım

Oyun dünyasındaki hareketlilik devam ederken, en çok merak edilen oyunlardan birisi olan Mafia 3, oyuncular için yeni bir fragman daha paylaştı.

Mafia 3, diğer oyunlarla kıyaslandığında henüz yolun başında olan oyunlardan birisi. Bu yıl 3.sü çıkacak olan Mafia oyunu, buna rağmen oyuncular tarafından en çok ilgi gören oyunlar arasında. 3. şahıs nişancı türünde bir video oyunu olan Mafia, piyasaya ilk olarak Mafia: The City of Lost Heaven adıyla çıktı ve sonra onun devamı niteliğinde Mafia II yayınlandı. Şimdi de 2'nin devamı olan Mafia III için, çıkış tarihinde piyasadaki yerini almaya hazırlanıyor. Mafia II'de yarım kalan olaylar da Mafia III'te tamamlanacak.

Oyuncuların dört gözle çıkış tarihini beklediği oyun Mafia III, çıkış tarihine sayılı günler kala bir fragman daha yayınlayarak, heyecanı biraz daha yükseltti. İlk iki oyunu ile oyuncuların kalbini kazanan oyun, şimdi 3. serisiyle yeniden oyuncuların kalbinde taht kurmaya hazırlanıyor. Oyunun üçüncü serisi oyuncular tarafından da ısrarla talep edilmişti ve yapımcılar da oyuncuları kırmayarak, serinin devamını getirdi. Oyun üçüncü serisinin sloganı olarak da "Aile yaşama geldiğimiz bir koltuk değil, uğruna ömrümüzü verebileceğimiz bir şey." başlığını belirledi. 7 Ekim 2016 tarihinde raflardaki yerini alacak olan oyunun yeni fragmanı, oyuncuları daha da sabırsızlandırdı.

Oyuncuların isteği üzerine çıkarılan ve merakla beklenen Mafia III'ün yayın tarihine kısa bir zaman kala yayınladığı fragmanı izleyebilmek için, aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz;





PAYLAŞ