Merakla beklenen iOS 12 ve tanıtım tarihi - Haberler - indir.com

Merakla beklenen iOS 12 ve tanıtım tarihi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-14 14:13:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon üreticilerinden olan Apple, bir süre önce bu sene gerçekleştireceği WWDC 2018'in tarihini açıkladı. Başlıca iOS 12 ve birçok yeniliği tanıtacak olan şirketin yeni iPhone serisi ve Macbook modelleri oldukça merak ediliyor. Yapılan açıklamada Kaliforniya San Jose'de bulunan Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan etkinlik uygulama geliştiricilerine hitap eden yüksek bilet fiyatına sahip bir fuar olacak. 4-8 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan WWDC 2018'de yeni işletim sistemi iOS 12'nin tanıtılması bekleniyor.

Şirketin yeni mobil işletim sistemi birçok yeniliğe ve iyileştirmelere sahip olacak. Özellikle iOS 11 ile eleştirilen noktalar ve ortaya çıkan güvenlik açıkları için Apple'ın yeni sürümde iyi hazırlandığı tahmin ediliyor. Performans düşürme durumları ile eleştirilere mağruz kalan şirketin 2018'de mevcut performansların arttırılmaya yönelik çalışmaların olması bekleniyor. Diğer yandan yeni işletim sistemi ile beraber FaceTime görüntülü görüşme içerisinde Animoji desteği yer alacak.

Bu sayede iPhone X sahipleri Animoji karakterleri ile sohbet edebilecekler. Yeni sürüm ile beraber Siri dijital asistanın yetenekleri ve entegrasyonları ise arttırılacak. Asistan birçok yeni şey yapabilecek ve kişiselleştirmenin daha iyi olacağı bekleniyor. Yeni iOS haricinde etkinlikte macOS, tvOS ve watchOS'un yeni sistemlerini göreceğiz.





PAYLAŞ