Merakla Beklenen Galaxy S9 Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Merakla Beklenen Galaxy S9 Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-16 15:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bu yılın belki de merakla beklenen en iyi Android telefonlardan birisi olan Galaxy S9 ve Galaxy S9+ hakkında tanıtım tarihi ve ön sipariş tarihleri birkez daha sızdırıldı. Teknoloji severlerin merakla beklediği Samsung'un amiral gemisi cihazlarını iddialara göre 26 Şubat tarihinde gerçekleşecek etkinlik ile göreceğiz. Ayrıca Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerinin 1 Mart tarihinde ön siparişe açılacağı ve 16 Mart tarihinde ise tüm kullanıcılar için satışta olacağı iddia ediliyor. 16 Mart tarihi için yurt dışı satış günü olarak sayarsak, ülkemizde ise Mart ayı sonu yada Nisan ayında satışta olacak diyebiliriz.

İfade edilen bilgilere göre Galaxy S9 modelinin 64 ve 128 GB'lık iki farklı depolama alanına sahip versiyonları yer alacak. Her iki cihazında 4 GB RAM belleği ile gelmesi bekleniyor. Yeni Galaxy S9 ailesi hem ekranı hemde işlemcisi ile dikkatleri çekecek. Galaxy S9+ modelinde ise 64 GB, 128 GB ve 256 GB olmak üzere üç farklı versiyon göreceğiz. Bu tüm seçeneklerde ise 6 GB'lık RAM bizleri karşılayacak. Galaxy S9 2960x1440 piksel 5.8 inçlik Super AMOLED ekrana sahipken Galaxy S9+ ise 6.1 inçlik ekrana sahip olacak.

Bu iki ekranında ekran çözünürlükleri eşit seviyelerde. İşlemci tarafında ise cihazların Qualcomm mimarili Snapdragon 845'e sahip olacağını görebiliriz. Bakalım yeni amiral gemisi ailesini sızdırıldığı gibi Şubat ayı içerisinde mi tanıtılacak göreceğiz.





PAYLAŞ