Mekanik Tabanlı Bulmaca Oyunu: A Mechanical Story (Video) - Haberler - indir.com

Mekanik Tabanlı Bulmaca Oyunu: A Mechanical Story (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Sky Fish Studios tarafından iOS cihazlar için geliştirilmiş A Mechanical Story, dişli ve piston gibi mekanik parçaları kullanarak bir düzeneği hareket ettirmeye çalışacağınız oldukça düşündürücü bir bulmaca oyunudur.

Başarılı grafikleri ile dikkatimizi çeken oyunda çarkları yerine oturtmaya çalışacağınız gibi aynı zamanda mekanik bilgilerinizi de test etme şansına sahip olacaksınız. Size verilen parçaları stratejik bir şekilde eksik olan yerlere yerleştirerek, sistemin çalışması için çaba göstereceksiniz.

A Mechanical Story

Parçaları uygun yerlere yerleştirirken aynı zamanda da pistonları kullanarak, hareketli elemanların çalışmasını sağlayacaksınız. 4 başlık altında 48 bölümün yer aldığı oyunda, her başlık farklı renge sahip.

Etkileyici arka plan animasyonlarının ve oyunun oynanışı hakkında bilgi veren bir de eğitim bölümünün bulunduğu A Mechanical Story adlı bu oyunu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir, geliştiricinin yayınladığı tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz. Oyun App Store'da 1.99 TL fiyat etiketine sahip.




A Mechanical Story Oynanış Videosu


PAYLAŞ