Meizu M6 20 Eylül'de Tanıtılacak - Haberler - indir.com

Meizu M6 20 Eylül'de Tanıtılacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-15 20:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon üreticilerinden olan Meizu, popüler akıllı telefon modelleri ile piyasada adını duyurmaya devam ediyor. Şimdi ise bu popüler akıllı telefon şirketi yeni yayınladığı tarih ile yeni akıllı telefonunun tanıtım tarihini açıkladı. Meizu M6 adına sahip olacağı düşünülen model şirket tarafından belirtilene göre 20 Eylül tarihinde düzenlenecek olan etkinlik ile beraber gün yüzüne çıkmış olacak. Meizu bu etkinlik tarihini resmi Twitter üzerinden yapmış olduğu bir paylaşım ile duyurmuş oldu. Etkinlik afişinde yer alan M6 ibaresi haricinde herhangi bir ürün adı geçmemesinden ötürü başka bir ürünün tanıtılması yeni etkinlik ile beklenmiyor olacak.

Etkinlik afişinde M6 ibaresi yer alsada Meizu?nun bu yeni telefonuyla alakalı bir ipucu görmüyoruz. Fakat internet ortamına sızan sızıntılar sonrasında cihaza dair iddia edilen fotoğraflar ve cihazın teknik detaylarına dair bazı bilgiler görüyoruz. Sızan görsellere göre konuşacak olursak yeni model selefi olan Meizu M5 ile bir hayli benzerlik gösteriyor. Görsellere göre ekran çerçeveleri pek ince gözükmüyor ve M6?nın alt bölümünde fonksiyonel olan mBack tuşu gözüküyor. Cihazın 5.2 inç büyüklüğe sahip HD çözünürlüklü bir 16:9 görüntü oranlı ekrana sahip olması bekleniyor.

Modelde 64-bit mimarili sekiz çekirdek yapıya sahip 1.5 GHz hız ile çalışan MediaTek MT6750 işlemcisinin olacağı söyleniyor. Bu işlemciye ise 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolamanın eşlik edeceği belirtiliyor. Son olarak cihazın kutu içinden Android Nougat ile çıkması bekleniyor.





PAYLAŞ