MediaTek Helio P22 İşlemci Seti Duyuruldu - Haberler - indir.com

MediaTek Helio P22 İşlemci Seti Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-23 14:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

İşlemci üreticisi MediaTek'ten eni bir Helio ailesi duyuruldu. Helio P22 modelini duyuran şirket daha çok orta seviye modellerin kullanacağı işlemci serisini genişletmeye devam ediyor. MediaTek yılın başı ile beraber P60 işlemci setini pazara sürmüştü. Birçok kitle tarafından oldukça başarılı bulunan model daha çok Hindistan ve Çin bölgesindeki Vivo ve Oppo modelleri için tercih edilebilir durumda. Yeni P22 serisi ise yapay zeka destekli yapısı ve fotoğraf yeteneklerinin ön plana çıkması bekleniyor. Bu noktada ise Premium pazarının bu işlemci ile tekrardan genişlemesi hedefleniyor.

MediaTek tarafından yapılan açıklama ile kullanıcılara uygun fiyat ile oldukça iyi özellikler sunacaklarını dile getiriyor. Tıpkı P60 serisi için oluşan talep ve ilginin yeni modellerde de süreceği belirtiliyor. Yeni MediaTek P22 işlemci seti CorePilot teknolojisi ile Android cihazlarda yüksek performans ve iyi bir güç tasarrufu sunması bekleniyor. Ayrıca yeni P22 serisi NeuroPilot tarafından destekleniyor ve Edge yapay zeka geliştirmelerine de sahip olacak.

P22 için Face ID ve akıllı fotoğraf albümü gibi yapay zeka öncelikli deneyimlerin desteklenebileceğini söyleyebiliriz. Modelin çift kamera desteği de yer alırken 1600 x 700 ekran desteği sunuyor. P22 işlemci setinin 2018'in sonlarında kullanılmaya başlaması bekleniyor.





PAYLAŞ