Matrix Efsanesi Yeniden Geri mi Dönüyor? - Haberler - indir.com

Matrix Efsanesi Yeniden Geri mi Dönüyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-16 13:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Sinema dünyasının ve film severlerin kuşkusuz efsaneleri arasında yer alan bir modern klasik olan Matrix Warner Bros 1999 çıkışlı film tekrardan çekilmek üzere çalışmalara başlandı. Tekrardan çekilmesi beklenen Matrix efsanesinin yeni versiyonundaki başrollerinden biri ise Creed:Efsanenin Doğuşu filminden gördüğümüz Michael B.Jordan olacağı bekleniyor. Senaryo'nun başında ise Zak Penn'in olması beklenirken görüşmelerin başlandığı bilgileride yer almakta.

Penn ise Yenilmezler, Elektra, X-Men Son Direniş gibi filmlerin senaryosunu kaleme almış ünlü senaristlerden birisi. Başroller için ise Michael B.Jordan ile görüşmelere başladığı ve görüşmelerin sürdüğü belirtilmekte. Çıkan habere göre asıl filmin prodüktörü olan Joel Silver filmi tekrardan çekmek için Warner Bros ile iletişime geçti. Fakat Warner stüdyosunun bazı nedenlerden dolayı bu projeye temkinli bir şekilde yaklaştığı belirtiliyor. Orijinal filmdeki yönetmenlerin ilişki sorunları ve bütçe nedenlerinden ötürü Warner Bros'un bu yeni projeye uzak bir şekilde yaklaştığı söyleniyor.

Film'in hakları üzerinde bulunan Silver ise 2012 yılında 30 milyon dolar karşılığında bu hakları satmıştı. Sorunları olan Wachowski kardeşler'İn yeni film projesi ile alakalı bağlantıları olmadığı belirtiliyor. Fakat Warner Bros ise devam edilmeden önce bu kardeşlerden izin alınması gerektiğini belirtiyor. Silver'dan daha önemli olan Wachowski kardeşler için Warner Bros'un onay istemesi ise gayet doğal bir durum olarak gözüküyor. Orijinal serideki başrollerden olan Keanu Reeves ise yeni versiyonda olmayı istediğini belirtiyor.

Bu efsane filmin tekrardan çekimi için prodüksüyon detayları ve içeriği henüz netlik kazanmamışken bu tekrardan girişimin iptal olabileceğide belirtiliyor. Bakalım bu efsane Matrix serisinin tekrardan yeni çekilmiş bir versiyonu çıkacak mı göreceğiz.





PAYLAŞ