Mass Effect Andromeda'nın yan görevleri nasıl olacak - Haberler - indir.com

Mass Effect Andromeda'nın yan görevleri nasıl olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-02 13:45:57
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Electronic Arts tarafından yayımcılığı üstlenilecek olan Mass Effect: Andromeda, 2017 yılının en çok beklenen oyunlarından birisi. Mass Effect: Andromeda hakkında bilgiler, oyuncularla paylaşılmaya devam ederken, oyunun yan görevlerinin nasıl olacağı da paylaşıldı.

Electronic Arts'ın önümüzdeki yıl içerisinde piyasaya sürülecek oyunlardan birisi Mass Effect: Andromeda, oyuncular tarafından büyük heyecan içerisinde beklenmeye devam ediyor. Oyuna dair bilgiler de, zaman içerisinde oyuncularla paylaşılıyor. En son oyuna dair bazı videolar oyunculara sunulmuştu. Son olarak Mass Effect: Andromeda hakkında gelen bilgi ise, oyunda yer alacak olan yan görevlerle ilgili oldu. Daha önceki serilerde, oyuncular görevleri şehir merkezi gibi güvenli yerlerden alıyorlardı. Bu seride bu konuya bazı değişiklikler getirilecek.

2017'nin beklenen oyunlarından Mass Effect: Andromeda hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha önce paylaşılan videolardan sonra, şimdi de oyunda yer alacak olan yan görevlere dair bilgiler verildi. Bu seride, önceki gibi şehir merkezlerinden yan görev alınmayacak. Görevleri alış şeklinde bazı çeşitlendirmelere gidilecek. Görevlerin içeriği de, buna göre şekillenerek aksiyon, bulmaca gibi türlerle süslenecek. Bunun yanı sıra oyunda yine sadakat yan görevi yer alacak. Mass Effect 2'de oyuncuların beğendiği görevlerden birisi olan bu görev, küçük değişikliklerle yine oyuncuların karşısında olacak. Sadakat görevleri sayesinde, oyundaki takım arkadaşlarınız hakkında daha fazla bilgi sahibi olma hakkına sahip olacaksınız.

Yan görevlerin haricinde, gittiğiniz gezegenlerde düşman kamplarıyla karşılaşacaksınız ve yeni gizemli bölgeler keşfedeceksiniz. Bu kamplarda, savaşarak, zorlayıcı boss mücadelelerine gireceksiniz.

 





PAYLAŞ