Mass Effect Andromeda'dan ilk güncelleme geldi - Haberler - indir.com

Mass Effect Andromeda'dan ilk güncelleme geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-24 12:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Bu yıl en çok beklenen oyunlardan biri olan Mass Effect Andromeda, geçtiğimiz günlerde oyun tutkunları için bir deneme sürümü yayınladı.10 saatlik deneme sürümünü oynama fırsatı bulan oyuncular, Mass Effect Andormeda hakkında olumlu yorumlarda bulunmadılar. Bu deneme sürümünün ardından eleştiri yağmuruna tutulan yapım, en çok animasyonları açısından olumsuz yorum aldı. Oyun karakterlerinin mimiklerindeki duygusuzluk da, eleştiri alan noktalardan birisiydi. Oyuncuların merakla beklediği yapım, beklentileri deneme sürümünde karşılamadı ve hayal kırıklığına uğrattığı. Henüz çıkışını birkaç gün önce gerçekleştiren Mass Effect Andromeda'ya, yapılan olumsuz eleştiriler nedeniyle ilk güncelleme erken geldi.

BioWare imzalı Mass Effect Andromeda, geçtiğimiz hafta içerisinde yayınladığı deneme sürümüyle beraber, oyuncuların karşısına ilk kez çıktı. Bu ilk çıkıştan beklediği yorumları alamayan yapım, yoğun eleştirilere maruz kaldı. Yayınlanan deneme sürümü ve öncesinde çıkan oynanış fragmanları arasındaki farkı gösteren video yayınlandı. 21 Mart tarihinde, Mass Effect Andromeda resmi olarak çıkışını gerçekleştirdi. Yapılan olumsuz eleştiriler, yapımın çıktığı gün ilk güncellemesini almasına neden oldu. Oyunda var olan bir takım problemler, bu güncelleme ile giderildi.

Oyun ilk açıldığında siyah ekranda kalma problemi, gelen güncelleme ile giderildi. Bunula beraber çoklu oyuncu modunda yaşanan ses problemlerini ve yine çoklu oyuncu mod'unda karşılaştığımız F-Tuşları sorunu yine bu güncellemeyle giderildi. Var olan ufak tefek diğer sıkıntılarda güncelleme ile giderilmeye çalışıldı. Zamanla diğer problemlerinde, güncellemelerle beraber tamamen ortadan kaldırılması oyuncuların beklentileri arasında.





PAYLAŞ