Mass Effect Andromeda'dan 13 dakikalık video - Haberler - indir.com

Mass Effect Andromeda'dan 13 dakikalık video

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-20 10:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Birçok oyunun çıkışını gerçekleştireceği 2017'nin en çok beklenenlerinden biri olan Mass Effect Andromeda, çıkış tarihi için geri sayıma başladı. Bu ay içerisinde oyun tutkunlarıyla buluşacak olan yapımın, çıkışından önceki son bilgiler oyuncularla paylaşılmaya devam ediyor. Oyunun konusuna ve senaryosuna bakıldığında, oyuncuların geleceğe gideceği görülüyor. Mass Effect Andromeda, 2185 yılında geçecek. Bu tarih, oyunun ikinci ve üçüncü serisinin arasında yer alan bir tarih. Oyuncuların kimi yöneteceği kendi tercihlerine kalacak. Bu tercihler arasında, Scoot ve Sara kardeşler yer alacak.

Bu ay oyuncularla buluşacak olan Mass Effect Andormeda'da oyuncular insanlar için yeni bir yaşam alanı arayacaklar. Bu arama sürecinde insanların bulundukları yer ise Andromeda Galaksisi olacak. Kısa bir süre sonra çıkışını yapacak yapım için, geçtiğimiz birkaç gün içerisinde Electronic Arts ve BioWare tarafından çıkış fragmanı yayınlandı. Çıkış tarihine sayılı günler kalan yapım Xbox One, PC ve PlayStation 4 platformları için çıkış yapacak.

Mass Effect Andromeda, 21 Aralık 2017 tarihinde, Kuzey Amerika'daki oyun severlerle buluşacak. 23 Aralık 2017 tarihinde ise Avrupa ülkeleri için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun çıkış fragmanının ardından, bir de 13 dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan bu video, oyunun içeriği hakkında da bilgi sahibi olunmasını sağlıyor. İçeriği görmek istemeyen oyuncular, videonun sadece 3:55 dakikasını izleyerek açılış sinematiğini görebilirler. Yayınlanan 13 dakikalık video için, linki tıklayabilirsiniz;





PAYLAŞ