Mass Effect Andromeda başlangıcı sorunlu oldu - Haberler - indir.com

Mass Effect Andromeda başlangıcı sorunlu oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-23 10:28:54
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Bu yılın en çok merak edilen oyunlarında listenin en başlarında yer alan Mass Effect Andromeda'nın çıkışına sadece birkaç gün kaldı. Yapımın, çıkış tarihi yaklaşmışken, oyun tutkunları için geçtiğimiz günlerde 10 saatlik bir deneme sürümü yayınlandı. Bu deneme sürümü sayesinde oyuncular, Mass Effect Andromeda'ya dair büyük ölçüde bilgi sahibi olabildiler. Fakat oyunun yayınlanan deneme sürümüne bakıldığında, oyuna dair bazı sıkıntıların var olduğu görüldü ve gelen ilk tepkiler pek de olumlu yönde olmadı. Oyunun deneme sürümünü deneyimleyen oyuncuların forumlardan ve sosyal medya hesaplarından yazdıklarına bakıldığında, bazı olumsuz eleştirilerin olduğu görüldü.

21 Mart tarihinde çıkış yapacak olan 2017 yılının en çok beklenenlerinden Mass Effect Andromeda'nın 10 saatlik deneme sürümü, birçok oyuncu tarafından oynandı. Oynayan oyuncuların yaptığı yorumlara bakılırsa, oyun için yayınlanan fragmanlardan farklı bir görselliğin olduğu söyleniyor. Renk filtresi veya sinematik görünüm açısından, oyun içerisindeki görüntülerin fragmanlardan farklı olduğuna yönelik yorumlar yapılıyor. Animasyonlar konusunda da bazı sıkıntılar olduğu söylenilen Mass Effect Andromeda karakterlerinin, duygusuz baktıkları ve yürüme animasyonlarında yapaylık olduğu iddia ediliyor. Bazı detayların gözden kaçtığı ve karakterin oyunun bir bölümünde silahı ters tuttuğu da, yapılan eleştiriler arasında yer alıyor.

Oyunun 10 saatlik kısmı için gelen tepkiler genel olarak böyleyken, tamamının yayınlanmasının ardından, ilerleyen yerlerde oyuncuları daha çok alabileceği konusunda beklentiler de hala devam ediyor. Mass Effect Andromeda, 21 Mart 2017 tarihinde, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows için çıkışını gerçekleştirecek.





PAYLAŞ