MARVEL Future Fight'a Gizli Savaş Güncellemesi Geliyor - Haberler - indir.com

MARVEL Future Fight'a Gizli Savaş Güncellemesi Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-26 14:00:17
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Donanım

Önde gelen Kore oyun şirketi Netmarble Games'in ses getiren mobil aksiyon RPG'si MARVEL Future Fight için Marvel Gizli Savaş ile ilgili yeni bir güncelleme yayınlandı.

Marvel Gizli Savaş isimli çizgi roman serisinin hikâyesinde pek çok çizgi roman dünyası ve ikonik karakter ''Savaş Dünyası'' isimli tek bir gezegende karşı karşıya geliyor ve bu macerada Marvel Evreni'nin geleceği şekilleniyor! Önceki Ant-Man ve Galaksinin Koruyucuları güncellemelerinde olduğu gibi, Gizli Savaş güncellemesi de MARVEL Future Fight'a pek çok karakter ve macerayı beraberinde getirecek.

Marvel Future Fight

Marvel Gizli Savaş hikâyesinden, herkesin beklediği yeni karakter kostümleri ile Demir Adam, Kaptan Amerika, Kara Dul gibi karakterler yepyeni görünümlere kavuşacak. Yeni kostümlerin yanı sıra, bugünkü güncelleme ile oyuna Gizli Savaş evreninden yeni karakterler katılıyor. Artık Gizli Savaş: A-Gücü ekibinden büyücü Sister Grim, kozmik güçlere sahip Singularity ve takımın lideri She-Hulk da oynanabilir karakterler arasında yerlerini alıyor.

Yepyeni Gizli Savaş güncellemesindeki diğer heyecan verici oyun özellikleri arasında şunlar var:

Yeni Karakterler: Gizli Savaş: A-Gücü ekibinden üç yeni karakter: Sister Grimm, Singularity ve She-Hulk

Yeni Kostümler: Marvel Gizli Savaş çizgi romanlarından esinlenmiş yeni kostümler

Yeni Etkinlik ''Savaş Dünyası'': En güçlüyü belirleyecek yeni PVP etkinlik modu Savaş Dünyası'nda 5 farklı karakter seçip 2'ye 2 savaşlar gerçekleştirebilirsiniz.

Çizgi Roman Kapağı Koleksiyonu: Marvel Gizli Savaş çizgi roman kapaklarını toplayıp biriktirebilirsiniz. Tüm kapakları toplayan oyuncular kahraman yetenek seviyesini yükseltebilecek.

Düşman Kuşatması Modu İçin Yeni özellikler: Düşman Kuşatması için beş yeni bölüm, dengelenmiş bölüm tasarımları ve yeni Düşman Kuşatması ödülleri.





PAYLAŞ