Mafia III ile İlgili Detaylar Ortaya Çıktı! - Haberler - indir.com

Mafia III ile İlgili Detaylar Ortaya Çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

İkinci oyunu piyasaya sürüleli dört yıl olan Mafia serisinin üçüncü versiyonu Mafia III ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Actors Access adlı casting portalı üzerinden yapılan bir dökümde "Untitled Video Game" olarak ismi açıklanmamış bir proje göze çarpıyor.

Bu projeden anladığımız kadarıyla yapımcı Take-Two bünyesine yeni elemanlar katacak. 6 Mart 2014 tarihli bu dökümana göre hareket yakalama, yüz tarama ve seslendirme alanlarında üç karakter için oyuncu arandığı belirtiliyor.

Mafia III

Oyuncu aranan karakterler ise şöyle;

Franklin: Louisiana doğumlu, Afro-Amerika ve Kafkas karışık ırkına mensup olan Franklin yetim kalmış bir karakter. Savaştan döndükten sonra ön plana çıkıyor. Beyaz ve siyah ırklar tarafından sürekli dışlanan Franklin, yalnızca ailesi gibi gördüğü kişilere karşı samimi. Sokak zekasına sahip olup aynı zamanda kendisine güvenen, disiplin sahibi, güçlü ve her daim tetikte olan bir karakter.

Tony: Louisiana doğumlu bir İtalyan olan Tony, 30 yaşında temiz giyimli, bakımlı ve oldukça yakışıklık birisi. Sürekli spor bahislerini kontrol eden bu kişi sayılar ve istatistikler konusunda üstün bir zekaya sahip. Aslen sessiz ve sosyal bir kişiliğe sahip olan Tony aynı zamanda titiz, disiplinli ve ciddi. Garip hislere sahip olan Tony, sinirlerinin bozuk olduğu zamanlarda tepkisini en şiddetli şekilde gösterir.

Mickey: 20'li yaşlarda genç bir İtalyan olan Mickey, tam anlamıyla bir sokak dolandırıcısı ve boyundan bütük laflar etmeyi çok seven bir kişiliğe sahip. İşine gelmeyen ya da zorda kaldığı durumlarda ortadan kaybolmayı beceren birisi. Mickey'in en kötü yanı ise yapmadığı işleri adeta kendi yapmış gibi göstermesi.

Yayınlanan dökümanda bulunan bilgiler daha önce ortaya çıkan söylentileri doğrular nitelikte. Zira yukarıda adı geçen karakterlerin isimleri Mafia I'in karakter isimleriyle bağdaşıyor.

Henüz Mafia III ile ilgili net bir duyuru ve bilgi bulunmuyor. Ancak ortaya çıkan bu bilgiler, oyuncuların tüm dikkatlerini Mafia III üzerinde yoğunlaştırıyor. Söz konusu Actors Access dökümanını buraya tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ