macOS Sierra 10.12.1 Beta 5 Yayınlandı - Haberler - indir.com

macOS Sierra 10.12.1 Beta 5 Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-26 00:30:48
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Sürekli yenilik yapan, gerek işletim sistemleriyle gerek de tüm cihazlarıyla kalitenin adresi olduğunu gösteren marka Apple çalışmalarında kullanıcılara daha hızlı ve güvenli teknoloji hizmetleri sunmayı amaçlıyor. Apple ayrıca kullanıcıların güncel ihtiyaçlarını dikkate alarak, çalışmalarını bu doğrultuda şekillendiriyor. Yaptığı güncellemelerde de buna dikkat eden marka, işletim sitemlerinin sürekli üst sürümlerini sunuyor. Geçtiğimiz aylarda en çok beklenen cihazı olan iPhone'un yeni sürümleri olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ı sunduktan kısa bir süre sonra da iOS işletim sisteminin yeni sürümü olan iOS 10'u tanıtıyor. iOS 10 ilk etapta iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile kullanıma sunulmuşken, aradan belirli bir süre geçtikten sonra da iOS 10 işletim sisteminin üst modelleri sunularak yenilenmeye devam ediyor.

Apple çalışmalarına şimdilerde de macOS Sierra ile devam ediyor. Geliştiriciler için iOS 10 beta 5 güncellemesinin yayınlamasının ardından, ara verilmeden şimdilerde ise geliştiriciler iOS 10 beta 10.12.1 beta 5 yayınlandı. Yeni beta güncellemesine Mac App Store ya da Apple Developer Center( Apple Geliştirici Merkezi) üzerinden indirebilirsiniz. Siz de beta güncellemesi hakkında detaylı bilgi edinmek istiyorsanız, yazımızı okuyabilirsiniz.

Aralıksız yapılan yenilikler

Apple'ın masOS Sierra beta güncellemesinin dördüncüsü üzerinden henüz kısa bir süre geçmesine rağmen beşinci beta sürümünde ağırlıklı olarak iyileştirmeler ve kararlılık yükseltmeleri yer alıyor. Apple Mac'lere birçok yeniliği macOS Sierra ile birlikte sunmuştu. Tabi tüm bunlar arasında en dikkat çekici olanı ise Siri'nin artık Mac'lerde kullanılabilir olmasıdır. Mac'inizde Siri ile arama yapabilmek, dosya bulmak, ses kaydı yapmak ve daha fazlası artık mümkün. Apple Watch'ınızla 'Auto Unlock' özelliğini kullanarak Mac kilidinizi de açabiliyorsunuz. Bu kadar yenilikten bahsetmişken 'Evrensel Pano' özelliğini de değinmeden olmaz. Artık herhangi bir Apple cihazı üzerinden istediğiniz metni kopyalamak ve yapıştırmak kolaylaşıyor. Ayrıca macOS Sierra ile birlikte iCloud entegrasyonunu da kullanabiliyorsunuz. Güncellemeyle birlikte fotoğraflar uygulamasına yapılan yenilikle birlikte artık binlerce fotoğrafınızı tarayarak nesneleri, yüzünüzü ve sahneleri çok fazla zaman kaybetmeden bulabiliyorsunuz.

 

 





PAYLAŞ