Mac'ler için Mia for Gmail Ücretsiz Oldu - Haberler - indir.com

Mac'ler için Mia for Gmail Ücretsiz Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-31 16:00:41
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Donanım

Stephane Queraud tarafından geliştirilen Mia for Gmail uygulaması Mac bilgisayarları üzerinden Gmail'e gelen e-postalara kolayca ulaşmayı sağlıyor. Bugüne kadar ücretli olarak kullanılabilen Mia for Gmail uygulaması artık ücretsiz indirilebiliyor.

Mia for Gmail uygulaması ile Mac kullanıcıları hiç bir web tarayıcısına gerek duymadan Gmail epostalarına ulaşabiliyor. Ekranın en üstünde konumlanan uygulamada epostaları görüntülemek için fareyi epostanın üzerine getirmek yeterli oluyor.

Mia for Gmail

Uygulama üzerinden okundu olarak işaretleme, silme, arşivlere ekleme ve spam olarak işaretleme işlemleri yapılabiliyor. Ek olarak yeni bir eposta geldiğinde masaüstüne bildirim ile uyarı yapabilen uygulama performans olarak kullanıcıları memnun edecek. 

Güvenlik açısından Oauth 2.0 protokolü ile donatılmış Mia for Gmail, Outlook uygulamasına rakip olabilecek yeni bir uygulama olarak görülebilir. Mia for Gmail kullanıcıları, tarayıcıya hiç bir şekilde ihtiyaç duymadan masaüstünde bütün eposta işlemlerini halledebiliyor. 

Daha önceden 3 dolar ücretle satılan bu uygulama artık kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak. Uygulamaya aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.





PAYLAŞ