Macera Oyunu MoBu, Android Kullanıcılarına Sunuldu! - Haberler - indir.com

Macera Oyunu MoBu, Android Kullanıcılarına Sunuldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-03 19:00:24
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Yerli yazılım firması Panteon tarafından geçtiğimiz hafta iOS cihazları için piyasaya sunulan ve oldukça başarılı bir çıkış yakalayan macera oyunu MoBu, şimdi de Android platformunda boy gösterdi.

Beş günlük kısa bir süre içinde 100 binden fazla indirilmeye ulaşarak popüler oyunlar arasında ikinci sıraya yerleşen MoBu, iOS platformunda elde ettiği başarısını Android'e taşıyor.

En çok aranan uygulamalar listesinde üst sırada gördüğümüz oyun bugün itibari ile Android kullanıcılarına sunuldu. Temelde bir fil kadar iştahlı goril MoBu'nun başından geçen olayın konu edildiği, karşısına çıkan garip bir Vodoo büyücüsü olan MaGu'dan kollarını uzatmasını istemesi ve bunun üzerine yaşanan olaylara tanık olduğunuz eğlenceli bir oyun.

Vodoo büyücüsünün yaptığı büyü olayları daha karmaşıklaştırıyor. MoBu'yu karanlık ormanlara, zehirli bataklıklara ve alev saçan volkanlara sürükleyen bu büyüde ona yardım eden siz olacaksınız. Engellere çarpmadan, düşmeden ilerlemesini ve çıkış noktasına ulaşmasını sağlayacaksınız.

Çizgi grafikleri ile dikkat çeken bu eğlenceli oyunda, diğer macera oyunlarında gördüğünüz koşarak ya da zıplayarak değil kollarını daldan dala atarak ilerlemesini sağlıyorsunuz. Son derece kontrollü ve dikkatli olmanız gerekiyor. Aksi durumda yapılan her hata bir muz kaybına sebep olur.

Etkileyici oyun mekanikleri ve eğlenceli grafikleri ile benzersiz bir oyun deneyimi yaşatan MoBu, şimdilik 3 farklı haritada 45 farklı bölüm içeriyor ancak ilerleyen zamanlarda yeni bölümler ve özelliklerle yeniden oyun severlerin karşısına çıkacak.

Dilerseniz oyunu yeni Android sürümünü aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ