Mac için Şifre Yönetim Uygulaması: Locko - Haberler - indir.com

Mac için Şifre Yönetim Uygulaması: Locko

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Mac OSX 10.8 ve üzeri 64-bit işlemcili bilgisayarlar için geliştirilen Locko, kullanıcıların çevrimiçi ortamda kullandıkları şifre ve kullanıcı adlarını bir arada toplayarak, güvenli bir şekilde saklamalarını sağlıyor.

Modern ve sade tasarlanmış arayüzü sayesinde oldukça kolay bir kullanım imkanına sahip olan Locko sayesinde farklı internet sitelerinde, sosyal medya hesaplarınızda ya da bulut depolama servislerinde kullandığınız şifreler ile kullanıcı adlarınızı bir araya toplayarak, tek bir yerde saklayabileceğiniz gibi aynı zamanda yönetimini de sağlayabilirsiniz.

Locko

Banka giriş bilgilerinize kadar gizliliğinizin en önemli olduğu verilerinizi bile AES-256bit şifreleme algoritmasından aldığı güçle güvenli bir şekilde saklayabilen uygulama ayrıca Chrome, Firefox ve Opera üzerinde çalışarak erişim olanağı sunmaktadır.

Şifre saklama ve yönetim işlevinin yanı sıra dökümanlarınız ile fotoğraflarınızı da görmesini istemediğiniz kişilerden saklayabilen Locko, iCloud ile senkronize bir şekilde çalışabilmekte ve bilgilerinizi JSON formatında dışa aktarabilmektedir.

Mac uygulama mağazasından 1.99 TL ücret ödeyerek sahip olabileceğiniz Locko uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ