Mac için Pushbullet Uygulaması Yayınlandı! (Video) - Haberler - indir.com

Mac için Pushbullet Uygulaması Yayınlandı! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Akıllı telefon ya da tablete gelen bildirimleri masaüstünden görmenize imkan tanıyan bildirim uygulaması Pushbullet artık Mac bilgisayarlara da bildirim gönderebiliyor. Uygulamayı Safari tarayıcısına eklenti olarak da kurabilirsiniz.

Pushbullet Mac uygulaması sayesinde iPhone, iPad ya da iPod Touch cihazlarınıza gelen e-posta veya SMS bildirimleri masaüstünüzden görebileceğiniz gibi bu bildirimleri cevaplayabilirsiniz.

Mac için Pushbullet

Mac bilgisayarınızda bulunan Safari tarayıcısına kuracağınız Pushbullet eklentisi ile senkronize bir şekilde çalışabilen uygulama, aynı ağ bağlantısında bulunmadan bildirimleri kolaylıkla iletebiliyor. Ayrıca uygulamayı kullanan diğer arkadaşlarınıza da bu sayede bildirim gönderebiliyorsunuz.

Bilgisayarınıza telefon üzerinden ya da telefonunuza bilgisayar üzerinden push bildirimleri göndermenizi sağlayan Pushbullet'i kullanabilmeniz için öncelikle uygulamanın iOS sürümünü telefonunuza indirmelisiniz.

Mac için Pushbullet

Sonrasında uygulamayı çalıştırarak Gmail hesabınız ile uygulamaya login olmanız ve ardından uygulamanın sizi yönlendirdiği telefon ayarlarını yaptıktan sonra telefonunuzda Pushbullet'i kullanmaya başlayabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak iOS cihazınız ile Mac bilgisayarınız arasında bildirim ağı kurmanızı sağlayan Pushbullet Mac ve Pushbullet iOS uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.

Mac için Pushbullet Tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Mac için Pushbullet Tanıtım videosu


PAYLAŞ