Mac için Geliştirilen Outlook Servisinin Görselleri Sızdırıldı! - Haberler - indir.com

Mac için Geliştirilen Outlook Servisinin Görselleri Sızdırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Dünya genelinde milyonlarca Windows kullanıcısının özellikle e-posta gönderme ve not alma konusunda tercih ettiği internet servisi Outlook'un, Mac için geliştirilen sürümüne ait ekran görüntüleri bir internet sitesi tarafından sızdırıldı.

Mac'in işletim sistemi OS X için özel olarak geliştirilen Outlook, şu an test aşamasında ve sıradan kullanıcılara henüz sunulmadı. Ancak Çin kaynaklı cnbeta adlı bir internet sitesi Mac için Outlook uygulamasının görüntülerini çekerek internet ortamında paylaştı.

Mac için Outlook

Paylaşılan resimlerden anladığımız kadarıyla Mac için Outlook, Windows'takine göre daha güzel ve daha işlevsel bir tasarımla gelecek. Ayrıca Apple'ın tüm özelliklerinden daha verimli bir şekilde faydalanabilecek.

Bildirim merkezi dahil olmak üzere pek çok özelliği de kullanıcılara sunacağı belirtilen yeni Outlook'un Retina ekranlar için grafiksel çözünürlüğü de artırılmış durumda. Ayrıca bazı işlevsel butonların yerlerinin değiştirildiği ve yeni özelliklerin eklendiği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Mac için özel olarak geliştirilen Outlook servisinin sızdırılan görüntülerini aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Mac için Outlook

Mac için Outlook

Mac için outlook

Mac için Outlook

Kaynak: http://www.cnbeta.com/articles/340427.htm





PAYLAŞ