Lumia Denim Güncellemesi Yayınlandı! (Video) - Haberler - indir.com

Lumia Denim Güncellemesi Yayınlandı! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Microsoft, Lumia cihazlara özel Windows Phone güncellemesini Avrupa'daki kullanıcılar için yayınladı. Lumia Denim adlı bu güncelleme; Lumia 830, Lumia 930 ve Lumia 1520 modellerindeki telefonlara önemli iyileştirmeler getiriyor.

İlk defa Eylül ayında duyurulan Lumia Denim'in Çin'den başlayan güncellemesi, bugün itibarıyla Avrupa kullanıcılarına da sunuldu. Özellikle kamera bölümüne büyük yenilikler getiren Lumia Denim güncellemesi, Microsoft'un Windows 10 öncesinde sunduğu en büyük güncelleme özelliğini taşıyor.

Lumia Denim güncellemesi

Lumia Camera 5 uygulamasıyla gelen güncelleme, Lumia cihazların kamerasında önemli yazılımsal iyileştirmeler içeriyor. Daha hızlı açılan bu uygulama sayesinde kullanıcılar, fotoğrafları daha seri çekme şansına sahip oluyor. Ayrıca uygulama 4K video çekimlerini de destekliyor. HDR moduyla çekim ve dinamik flaş desteği de kameraya gelen yeni özellikler arasında yer alıyor.

Lumia Denim güncellemesiyle gelen diğer yenilik ise Sesli Asistan Cortana'nın ''Hey Cortana'' sesli komutuyla etkinleştirilebilecek olması. Cortana'nın daha fazla ülkede kullanılmasını sağlayacak olan güncelleme ayrıca ana ekranı daha fazla kişiselleştirme seçeneğini de beraberinde getiriyor.

Lumia Denim ile birlikte canlı klasörler de artık daha kolay oluşturulabilecek. Mesajları birleştirme ve yönlendirme, alarm erteleme süresini özelleştirme ve internet güvenliği yenilikleri de söz konusu güncelleme içerisinde bulunuyor.

Lumia Denim güncellemesi

Son olarak Lumia Denim güncellemesi Windows Phone'daki kullanıcıları sürekli bekleten bazı sorunları da ortadan kaldırıyor. Kullanıcılar güncelleme sonrasında istedikleri herhangi bir uygulamayı anında açabilecekleri gibi fotoğraf çektikten sonra da beklemek zorunda kalmayacaklar.

Önümüzdeki günlerde Türkiye'deki Windows Phone kullanıcılarına da sunulacak olan Lumia Denim güncellemesinin kısa sürede tüm dünyaya yayılması bekleniyor.

Güncelleme hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz Microsoft Lumia Denim güncellemesi tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Microsoft Lumia Denim Güncellemesi Tanıtım Videosu


PAYLAŞ