LTE Destekli Apple Watch 3'te Ciddi Bir Sorun Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

LTE Destekli Apple Watch 3'te Ciddi Bir Sorun Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-20 16:00:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Henüz geçtiğimiz hafta tanıtılan ve yeni bir ürün oran Apple'ın yeni Watch Series 3 modeli henüz piyasaya çıkmadan bazı problemleri olduğu ortaya çıktı. Kendinden LTE desteğine sahip olarak dikkatleri çeken yeni Watch 3 serisi akıllı saat modelini test eden basın mensupları tarafından cihazda bir problem tespit edildi. Sonrasında ise Apple tarafından da doğrulanan bu sorun şirket tarafından da kabul edildi. Apple Watch 3 serisi yeni akıllı saat modeli henüz kullanıcılar için satışa sunulmadan yabancı kaynaklı teknoloji mecraları tarafından testlerine başlandı diyebiliriz. Ancak cihazın ön planda olan yeni özelliği LTE desteği Apple Watch 3'te test edilirken bazı sorunlar gün yüzüne çıktı.

Yeni cihazda bulunan LTE desteği sayesinde iPhone cihazınız yanınızda olmasa bile her alanda bir telefon görüşmesi gerçekleştirebilirsiniz. Ancak bu özelliği kullanmak isteyen kullanıcılarda büyük bir sorun ortaya çıktı. Apple Watch 3 yabancı kablosuz ağlara bağlanıyor ve bu bağlantı esnasında şifreyi bilmediği için interneti kullanamıyor. Cihazın bu esnada otomatik olarak operatör desteğinden mobil veriyi kullanmak yerine kablosuz ağı tercih etmesi ise Apple Watch 3'ün en dikkat çekici özelliğini devre dışı bırakıyor diyebiliriz.

Yapılan şikayetler sonrasında ise Apple tarafından şu şekilde resmi bir açıklama geldi: Durum 'Apple Watch Series 3'ün yabancı kablosuz ağlara bağlantığını, bu sebeple interneti kullanamadığı gibi operatör servisinden de yararlanamadığını fark ettik. Bu problemi çözecek bir yazılım güncellemesi üzerinde çalışıyoruz. '  dedi.





PAYLAŞ