L'Oreal Modiface'i satın aldı! - Haberler - indir.com

L'Oreal Modiface'i satın aldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-19 13:10:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Teknoloji geliştikçe bir çok alan bu kulvarda farklı bir yarışın bir parçası haline geliyor. Artık makyaj malzemesi üreticileri de bu pazarın bir parçası. Makyaj devi L'Oreal, büyük bir marka koleksiyonunu yüksek teknolojili bir şekilde tanıtmak istiyor, bu yüzden Modiface satın alıyor, mobil ve masaüstü için artırılmış gerçeklik uygulaması oluşturmak için on yılı aşkın bir süredir büyük kozmetik markalarıyla birlikte çalışan güzellik teknoloji şirketini satın alma sürecinde. Modiface'ın AR teknolojisi, yukarıdaki görüntüde görebileceğiniz Estee Lauder'in rujlarını dijital olarak deneyebileceğiniz bir web sitesi de dahil olmak üzere oldukça uzun bir güzellik uygulamaları listesine sahip.

 

Ayrıca, Benefit'in mükemmel kaş bulucu Sephora'nın Sanal Sanatçı Uygulamasının ardındaki büyüyü de sunuyor. Bu da, perakendecinin ürünlerinin yüzünde nasıl göründüğünü ve hatta S9 ve S9 + için Bixby Vision'ın makyaj aracını görmenizi sağlıyor. Uygulamalara ek olarak, Modiface ayrıca yüzünüzdeki makyajı gerçek zamanlı olarak üstlenebilen AR aynaları geliştiriyor.

 

Şirket daha önce bir selfie üzerinde çeşitli saç stilleri ve renkleri denemenizi sağlayan bir uygulama oluşturmak için L'Oreal ile birlikte çalışmıştı. Artık (70) geliştiricilerin ve mühendislerinin Paris merkezli kozmetik deviyle resmen birleştiğine göre, L'Oreal'ın saç ürünleri AR uygulama tedavisine katılan tek uygulama olmayacak. Modiface, mevcut sözleşmelerini diğer şirketlerle yerine getirecek, ancak L'Oreal'ın 30 artı markaları için ileriye dönük dijital deneyimler yaratmaya odaklanacak.

 

 





PAYLAŞ