Londra, Avrupa'nın En Büyük Teknoloji İnovasyon Merkezini Açmaya Hazırlanıyor - Haberler - indir.com

Londra, Avrupa'nın En Büyük Teknoloji İnovasyon Merkezini Açmaya Hazırlanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-30 13:22:42
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Avrupa'nın en büyük yerleşim yerlerinden olan Londra, en kısa zamanda aynı anda Avrupa'nın teknoloji merkezi olmaya hazırlanıyor. Son çeyrek asırda özellikle teknoloji ve internet alanında görülen yenilikler ve hareketlenmeler, kentsel yaşamın da nerede olacağını belirler nitelik arz etmektedir. Avrupa içinde en önemli inovasyon merkezi olmaya hazırlanan Londra en kısa zamanda Avrupa'nın gözde internet ve teknoloji merkezi haline gelecektir.

En büyük İnovasyon Ev sahibi Londra
Avrupa'nın en önemli teknoloji merkezi olma yoluna adım atan Londra'daki proje İngiliz emlak şirketi Delancey ve teknoloji danışmalık şirketi olan Entig ortaklığında gerçekleşecektir. En büyük teknolojisi üssü olma yolunda iddialı ve emin adımlarla ilerleyen şirket tesisi 2017 Ocak ayında açmayı planlıyor. 500 kişilik kapasiteye sahip olacak olan tesislerin 6300 metrekarelik alana inşa edilmesi planlandı. Projenin bulunacağı alan olarak ise Queen Olympic Park gösterildi.

Girişimcilere Umut oldu
Londra'da yapılacak olan teknoloji üssü sayesinde pek çok girişimci de iş imkanı bulacaktır. Queen Olmypic Park içinde yapılacak olan alanda moda ve spora kadar nesnelerin internetine dair farklı kulvarlardan girişimciler de kendine yer edinecektir. Girişimciler burada güzel ve popüler tesisin içinde bulunmanın yanı sıra girişimcilik ve hızlandırma programlarından ve derslerinden de yararlanabileceklerdir.

Projenin Ceo'sundan Açıklama
Londra'da kurulacak olan İnovasyon merkesinde Ceo olarak görevlendirilen Claire Cockerton tarafında yapılan açıklamaya göre proje şimdiden girişimciler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Girişimcilerin aylık olarak yaklaşık 700 TL yani 175 Sterlin karşılığında ofis hizmetleri alabileceğini söyledi. Ceo inovasyon merkezinde üretilecek olan teknoloji çeşitliliğine dikkat çekerek, Brexit'e rağmen Londra'da bulunan teknoloji çalışmalarının ve üretiminin daha da güçleneceğini belirtti.

Londra Teknoloji İnovasyonunun Getirisi
Lündra'ya kurulacak olan teknoloji İnovasyonunun getirisi hakkında Londra Belediye Başkanı Sadig Khan açıklamada bulunarak; sektörün 18 milyar dolarlık ekonomi sağladığını ve 200 bin iş imkanı yapacağını vurguladı. Londra'da bulunan genç girişimcilere ve teknoloji tutkunlarına ekmek kapısı olacak bu uygulamanın en kısa sürede Türkiye'ye de gelmesini isteyen girişimciler bu konuda gerekli olan çalışmalara başladılar.

 





PAYLAŞ