LoL 8.5 yaması yayınlandı - Haberler - indir.com

LoL 8.5 yaması yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-08 14:30:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Kullanıcılar tarafından sevilen oyuna en yeni şampiyon Kai'sa 8.5 yaması ile eklenecek olup, Zoe iyileştirmeleri de 8.5 yamasında göze çarpması merak ediliyor. Oyun içeriğine bakıldığın da Warmog'un Zırhı ve Yanardöver değişiklikleri ormanda özellikle tank şampiyonların popülerliğini yakından etkileyeceği tahmin ediliyor. League of Legends'ın en yeni şampiyonu olan Kai'Sa, 8.5 yaması ile oyuna dahil edilmesi merakla bekleniyor. Oyunun içeriğine ve  yamaya bakıldığında  orta koridoru domine eden bazı şampiyonların koridor aşamasının güçsüzleştirdiği tespit ediliyor.  Oyununda Azir'in Q yeteneğinin hasarı düşüş gösterirken Galio da benzer bir şekilde bu hasardan etkilenen isim oluyor.  Şampiyonun bilinen minyon temizleme mekaniği olarak karşımıza çıkan "Savaş Yelleri" olarak bilinen yeteneği artık daha fazla mana harcayacak ve daha uzun bekleme süresine sahip olacağı belirtildi. Bunun yanı sıra Tank metasında hemen hemen hiç tercih edilmeyenler arasında olan Jhin ise önemli bir güçlendirme alarak göze çarptı. Bununla birlikte W'su artık sadece normal saldırı ve herhangi birini  tutan yetenekle de rakipleri mağlup edebilecek.Yaman'ın detaylarına bakıldığın da ise eşyalar, ganiment değişiklikleri, rünler dikkat çekiyor.

Eşyalar

Eşyanın sağladığı özellikle kuşatma minyonları 8 vuruş ile tek başına bir kuleyi alabilme imkanı sağlıyordu. Şimdi ise eşya ile minyonlar eskisi kadar güçlü olmasa bile  hala önemli bir tehdit olacağı aşikar.

Ganiment Değişiklikleri

Ganiment değişikliğin de artış olduğu biliniyor. Sandıklardan ise daha yüksek bedelli kristallerin çıktığı belirtiliyor.

Rünler

Rünler bu yamada dengelenmiş gözüküyor. Oyun içerisinde milyon can çalma oranlarının yarısına düşürüldüğü gözüküyor.





PAYLAŞ