Lokasyon Bazlı Yerli Restoran Keşif Uygulaması: MenüyeBak - Haberler - indir.com

Lokasyon Bazlı Yerli Restoran Keşif Uygulaması: MenüyeBak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Nerede ne yiyeceğine karar veremeyen ya da neyin nerede yeneceğini bilmeyen mobil kullanıcılar için geliştirilmiş iOS uygulaması MenüyeBak, lokasyon bazlı ücretsiz bir restoran keşif uygulamasıdır.

Bağımsız uygulama geliştiricisi Barış Koç tarafından hazırlanan MenüyeBak uygulaması, sosyal ve görsel restoran menüleri oluşturarak kullanıcıların yeme-içme tercihlerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

MenüyeBak

Nerede ne yenir? ve Ne nerede yenir? sorularına cevap bulmanızı sağlayan uygulama sayesinde mekan menülerinde bulunan ürünlerin gerçek sunumlarını görebileceğiniz gibi puan ve kullanıcı yorumlarını gözden geçirebilirsiniz.

Sosyal tabanlı bir kullanım imkanına da sahip olan uygulama damak zevkine güvendiğiniz kişileri takip etmenize imkan tanıdığı gibi aynı zamanda yeni lezzetler keşfetmenizi de sağlıyor.

Arama özelliği sayesinde merak ettiğiniz ürünleri arayabileceğiniz ve bulduğunuz ürünleri karşılaştırabileceğiniz MenüyeBak, bulunduğunuz mekanın en iyi ve en popüler ürünlerini öğrenmenize de aracılık ediyor. 

MenüyeBak

Tüm bunlara ek olarak uygulama sayesinde en lezzetli mutfakları keşfedebilir, tattığınız ürünlerin fotoğrafını çekebilir, ürünlere not verebilir ve merak ettiğiniz ürünleri 'canım çekti' listesine ekleyerek, dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

En lezzetli yemekleri yemek isteyen mobil kullanıcılar için tavsiye edeceğimiz MenüyeBak, şimdilik iOS platformunda indirmeye sunuldu. İlerleyen günlerde önce web üzerinde, sonrasında ise Android platformunda yayınlanacak uygulamayı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ