Linkedin şirket sayfası nasıl açılır? - Haberler - indir.com

Linkedin şirket sayfası nasıl açılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-02 13:03:29
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Sosyal Medya

İnsanların iletişimin yanında birçok alanda faydalandıkları sosyal ağların yararlarından birisi de, iş dünyasında da kullanıcılara katkı sağlamak. İş dünyası ve sosyal ağ sözleri yan yana getirildiğinde de akla ilk gelenlerden biri Linkedin.  Linkedin hem iş arayan hem de iş verenlerin kullandığı bir platform ve aynı sektörden insanların birbirleriyle kolaylıkla iletişim kurmasına olanak tanıyor. Linkedin üzerinden kullanıcılar, şirket sayfalarını, markalarını ya da ürünlerini diğer kullanıcılara tanıtma imkanına da sahipler. Linkedin'de oluşturduğunuz bir şirket ya da marka sayfası, diğer kullanıcıların markanızın ismini daha kolay duymasını ve tanımasını sağlıyor.

Linkedin'de nasıl şirket sayfası oluşturulur?

-          Linkedin hesabınız üzerinden, Linkedin şirket sayfası açma işlemi yapmak istiyorsanız, şu adımları izlemeniz gerekir;

-          Linkedin ana sayfanızdaki, 'İş' simgesine basın.

-          Buradan, 'şirket sayfası açma' seçeneğini seçin

-          Açılan ekranda şirket adınızı girerek, URL seçin. Şirket URL'niz Linkedin tarafından  linkedin.com/company/(Şirketinizin Adı) şeklinde oluşturulur.

-          Oluşan şirket adının, Linkedin'de var olmayan bir isim olması gerekir ve farkındalık yaratacak bir şirket adı bulmanıza gerek yoktur.

-          Bu ismi oluşturabilmek için şirket adına yetkili olduğunuzu onaylamak için, kutucuğu onaylayın ve sayfa oluştur seçeneğine basın.

URL nasıl olmalıdır?

-          URL'de en az bir tane sayı olmayan karakter bulnmalıdır.

-          Küçük harf, sayı, tire veya Çince, Japonca ya da Korece Unicode oluşturulabilir.

-          Şirket ismine tire (-) ile başlanmamalı ya da bitirilmemelidir. Art arda tire kullanılmamalıdır. Diğer uygun olmayan karakter otomatik olarak tire ile değiştirilir.





PAYLAŞ